Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélye a nőknél egy olyan férfinek aki nem magabiztos?
Lehet.
Az én párom is ilyen. 30 fölött jöttünk össze, de még ebben az életkorban is eléggé gátlásos és bizonytalan volt.
Én türelmes voltam, vártam két hónapot mire megcsókolt. Hozzáteszem már majdnem belehaltam a várakozásba. Aztán viszont nem tétováztam és rá két napra lehúztam a gatyáját. Túlélte.
Sok szerelemmel és bizalommal teljesen jól felépült a magabiztossága. Munkában, életben, - azóta már férjként- párkapcsolatban és az ágyban is magabiztos. Még mindig én vagyok a talpraesettebb, de ő is kellő önbizalommal van az élethez. Állítólag ehhez én segítettem hozzá.
Őt amúgy a szülei mindig hülyének és alkalmatlannak tartották mindenre. Nem bíztak benne. Én nagyon sokat biztattam és hittem benne. Szép lassan felépült az igazi személye. Két diplomás mérnök, csodás férj és jó apuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!