Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet esélye a nőknél egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélye a nőknél egy olyan férfinek aki nem magabiztos?

Figyelt kérdés
2015. febr. 11. 15:37
 1/3 anonim ***** válasza:
van akinek ez jön be, főleg a domináns lányoknak...akik uralkodni akarnak a pasin...
2015. febr. 11. 15:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet.

Az én párom is ilyen. 30 fölött jöttünk össze, de még ebben az életkorban is eléggé gátlásos és bizonytalan volt.

Én türelmes voltam, vártam két hónapot mire megcsókolt. Hozzáteszem már majdnem belehaltam a várakozásba. Aztán viszont nem tétováztam és rá két napra lehúztam a gatyáját. Túlélte.

Sok szerelemmel és bizalommal teljesen jól felépült a magabiztossága. Munkában, életben, - azóta már férjként- párkapcsolatban és az ágyban is magabiztos. Még mindig én vagyok a talpraesettebb, de ő is kellő önbizalommal van az élethez. Állítólag ehhez én segítettem hozzá.

Őt amúgy a szülei mindig hülyének és alkalmatlannak tartották mindenre. Nem bíztak benne. Én nagyon sokat biztattam és hittem benne. Szép lassan felépült az igazi személye. Két diplomás mérnök, csodás férj és jó apuka.

2015. febr. 11. 15:45
 3/3 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:
Ha jól nézel ki, értelmes és vicces vagy, esetleg az anyagi helyzeted is rendben van, simán.
2015. febr. 11. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!