Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik többségének tényleg a nagy mell jön be? Fiúk! Szerintetek melyik a vonzóbb, a kicsi vagy a nagy?
Ahogy így visszaszámolom,7 barátnőm inkább "kismellű" volt,csak egyéjszakásról nem is beszélve,általában feszesebbek,meglehet kövezni, a kismelleket jobban szeretem :D
19/F
Te egy isten verése vagy! Komolyan hányszor kérdezitek még meg?? Ezek a kib**aszott általánosítások... ti gyengeelméjű nők! Nem nem az!!
De tökmindegy hányszor mondjuk el mert nehéz a felfogásotok.
Komolyan én is űrhajót építek és elmegyek egy másik bolygóra.
Mindenkinek másmilyen
Nekem a lényeg hogy ne lógjon és azért ne akkora legyen mint 2 szúnyogcsípés. A parizermell sem tetszik annyira.
Ezeken kívül bármilyen tetszik
Én inkább a kemény popsit markolom meg. Ha formás és kemény akkor mindegy hogy mekkora a mell.
Ha puha és formátlan, akkor is mindegy a mell, attól még meg akarom kapni ha már oda el jutottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!