Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év fölötti fiúk! Titeket mennyire zavar ha a barátnőtök bújós, puszilgatós típus?
otthon én filmezni is jobban szeretek úgy, ha odabújik a mellkasomra, vagy a karomba, meg aludni is jobb, ha érzem a másik jelenlétét.
perpill most szingli vagyok, és most tudom azt, hogy mennyire más, hogy egyedül nézek egy filmet, vagy egyedül alszom. nem rossz, de azért valahol ez a kettő dolog hiányzik a legjobban.
példának okáért: régebben ha felkeltem barátnőm mellett, akkor nem voltam lusta puszit adni neki, vagy kaját csinálni, míg alszik, most meg arra is lusta vagyok hogy kávét rakjak fel :D kell fél óra pihi kb. hogy felébredjek.
Furcsa szexuláis élet után is ki tudom jelenteni hogy jó ha van de annyira nem hiányzik most, mint pl. a fent említett két dolog.
21/f
Én is szeretem ha bújik a barátnőm, örülök neki, jól esik :)
Nem, egyáltalán nem zavaró. Régebben kicsit furcsán éreztem magam, mikor bújt meg ölelgetett, de már megszoktam.
22 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!