Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rettenetesen érzem magam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettenetesen érzem magam. Lehet drogtól?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akinek van egy nagyon aranyos megbízható barátja... Nagyon olcsón kaptam egy csomó cigittőle ma... Nos elszívtam öt szálat... Barátommal voltam..Ő nem cigizik viszont én már függő vagyok napi 15-20 szál simán megy főleg ha stresszes napról van szó... Szóval suli után barátomnál elszívtam utána nég fél óráig kb semmi bajom nem volt, ebédeltünk aztán be akartam menni a szobába és hirtelen nagyon erős rosszullét jött rám... Elkezdett szúrni a fejem, a szemeim majd kiestek..Neki dőltem az asztalnak mintha hullámzott volna.. Lassan hazakísért de csak rosszzabb lett...Úgy néztem ki mint egy zombi.. Nem a fejem hanem a homlokom fájt meg a szemeim.. Hazajött anyám rám néz: te meg mit csináltál a szemeiddel füveztél ? Nagyokat hallgattam és ráestem a székre... majd megmérte a lázam ki voltam hűlve olyan 35:9 lehetett.. Este mindig éhes vagyok most viszont rá se néztem nagyon a kajára de mondták egyek..Ettem egy picit és jobb lett de utána megint rosszabb. Bementem a sötét szobámba lefeküdni és elég furcsa pozókat vágtam az ágyon...nem szoktam de most valahogy muszáj volt... miden olyan furcsa volt majd mikor felkeltem folyott rólam a víz..Utána még fájt a szemem, nem rég múlt el...most meg olyan mintha nyomaztana valami de nem tudom mi...meg vagyok zavarodva teljesen de semmi indokom nincs semmire ... mitől lehet ez?
2015. febr. 9. 22:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha fű lenne anak tisztán éreznéd az ízét!

Olyan nemtudom mihez hasonlitsam.

Herbálon ugyan nem érződik,csak anyi hogy "hamutartószagubb".

Szoval az valami olcsó szar lehet.

Ha herbal,fű akkor 1 alkalommal 2szállat elszivsz:Herbálnál kihányod a beled.

Fűnél foik a nyálad mint a zombinak ha kezdöként szivsz el 2 szálat egyedül.

ÉS MÁSNAP NEMEMLÉKSZEL SEMIRE.

Ugyérzed hogy 1perc fél ora,beszéded zavarosá válhat,ha jóféle akor semin szakadsz a röhögéstöl.Lehet más a bajod,de a cigit inkább dobd ki!A dokinak emlitsd meg a cigiket.Ha drogot mutat a szervezeted(bár 1nap alatt az ilyen szerek kiürülnek a szervezetedböl)akor eljárást nem indíthatnak ellened,mivel nem tudtad hogy nem sima!A cigiket tartsd meg,hogy betudják vizsgálni a rendörségen mi van benne!

2015. febr. 9. 23:10
 12/14 anonim válasza:
Emberek ennyi eszetek hogy lehet? Ez nem drog. A drogot az emberek azért veszik mert jó, nem azért mert rosszul van tőle az ember. Rászoktatás nem létezik. Szimpla nikotinmérgezés. Kislány vagy, ne cigizz ennyit, és nem lesz bajod. Ha meg már mindenképpen kell akkor ne csempészett meg "olcsó" cigit vegyél, hanem államilag ellenőrzött minőségűt
2015. febr. 10. 12:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Az baromság, hogy ráakarnak szoktatni. 30 szál cigivel? Nincs az a dealer aki csak úgy ki ad 30 szál ütős cigit egy random csajnak. Az még a legolcsóbb herbálból sem jön ki olcsón. Arról nem is beszélve, hogy aki ért hozzá, az tudja, hogy első alkalommal, tudatlanul könnyen rosszul lesz tőle az ember, akkor meg nyilván nem kár majd még. Ha csak nem nagyon elvetemült az ismerősöd, szerintem nem drog. (ok, a nikotin is drog definició szerint, de hagyjuk).
2015. febr. 10. 20:05
 14/14 anonim válasza:

Nem volt semmi a cigiben, tuti, mármint dohányon kívül.

Tudom azt, hogy mit lehet keverni a cigikbe, ismerem az összesnek a hatását és a rosszullétet is tudom, hogy milyen amikor valamelyik cucctól rosszul vagy, de nem hinném, hogy az lenne.

Ez csupán a cigitől volt....pl: amikor én rá szoktam a cigire még anno 16 évesen a legkeményebb napi adagom 5 szál volt és rosszul lettem tőle, ennyi...haza mentem aludni, fel keltem és jól éreztem magam.

Legközelebb 10 szálnál volt ugyan ez és azóta semmi, pedig most el megy napi 1 doboz körül.

Most az, hogy neked az 5 az mennyi az változó...lehet nálad 15-nél jön ki, de valószínűleg csak a cigi okozta, sokat szívtál, sűrűn, ilyesmire tudok gondolni.

2015. febr. 11. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!