Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettenetesen érzem magam. Lehet drogtól?
Ha fű lenne anak tisztán éreznéd az ízét!
Olyan nemtudom mihez hasonlitsam.
Herbálon ugyan nem érződik,csak anyi hogy "hamutartószagubb".
Szoval az valami olcsó szar lehet.
Ha herbal,fű akkor 1 alkalommal 2szállat elszivsz:Herbálnál kihányod a beled.
Fűnél foik a nyálad mint a zombinak ha kezdöként szivsz el 2 szálat egyedül.
ÉS MÁSNAP NEMEMLÉKSZEL SEMIRE.
Ugyérzed hogy 1perc fél ora,beszéded zavarosá válhat,ha jóféle akor semin szakadsz a röhögéstöl.Lehet más a bajod,de a cigit inkább dobd ki!A dokinak emlitsd meg a cigiket.Ha drogot mutat a szervezeted(bár 1nap alatt az ilyen szerek kiürülnek a szervezetedböl)akor eljárást nem indíthatnak ellened,mivel nem tudtad hogy nem sima!A cigiket tartsd meg,hogy betudják vizsgálni a rendörségen mi van benne!
Nem volt semmi a cigiben, tuti, mármint dohányon kívül.
Tudom azt, hogy mit lehet keverni a cigikbe, ismerem az összesnek a hatását és a rosszullétet is tudom, hogy milyen amikor valamelyik cucctól rosszul vagy, de nem hinném, hogy az lenne.
Ez csupán a cigitől volt....pl: amikor én rá szoktam a cigire még anno 16 évesen a legkeményebb napi adagom 5 szál volt és rosszul lettem tőle, ennyi...haza mentem aludni, fel keltem és jól éreztem magam.
Legközelebb 10 szálnál volt ugyan ez és azóta semmi, pedig most el megy napi 1 doboz körül.
Most az, hogy neked az 5 az mennyi az változó...lehet nálad 15-nél jön ki, de valószínűleg csak a cigi okozta, sokat szívtál, sűrűn, ilyesmire tudok gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!