Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a férfiaknak mindet szabad a nők megha már csinálnak valamit akkor lehordják mindennek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 21:03
2/13 anonim válasza:
Nincs így. Legalábbis civilizáltabb országokra nem jellemző. (Na, jöhetnek a vadfeministák.)
3/13 anonim válasza:
-.-
ha egy kicsit körbenézel, akkor nyilván feltűnik, hogy jó pár évszázada, mióta lehanyatlott a matriarchális társadalom, azóta bizony férfi központú a világ, ergo nekik mindent szabad. ennyi.
4/13 anonim válasza:
Ez leginkább fordítva van a valóságban...
5/13 anonim válasza:
Igen. Akik ilyeneket írnak, azoknak is csak az a bajuk általában, hogy egész életükben ki volt nyalva a seggük. És egyszerűen sajátjukban a deszkát sem...
6/13 anonim válasza:
Mert ti csak ostoba nők vagytok.
Örüljetek, hogy szavazhattok és felülhettek a buszra.
Nah húzzál vissza főzni és takarítani!
7/13 anonim válasza:
ezt csak az önbizalomhiányos, kisebbségi komplexusos nők gondolják így
8/13 anonim válasza:
Én tudjátok mit gyűlölök?
Hogy ha egy nő mond valamit, ami nem egyezik a férfi érdekeivel és álláspontjával, rögtön lefeministázza és ezzel el van intézve a dolog. Szánalom...:D
10/13 anonim válasza:
Én nő vagyok, ennek ellenére mondtam azt, amit... Mert sajnos a legtöbb nő indokolatlanul minden szarból képes cirkuszt csinálni. Tehát igen, aki ilyeneket ír, az vadfeminista. Te meg egyszerűen elfogult vagy. Vagyis a véleményed nem mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!