Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek a kopasz férfiak?
Figyelt kérdés
2015. febr. 9. 17:27
11/16 anonim válasza:
Én régebben undorodtam tőlük de amióta ideköltözött egy szexi kék szemű kopasz férfi azóta megtetszett Mostanába megszoktam nézni őket is.:)
12/16 anonim válasza:
Én múltkor lenyaltam egynek a fejéről a sót a tequilához. Tök jó buli volt! Persze azért ezt nem mindenkivel csinálnám meg. Szóval, nekem ez nem számit, ha valakit kedvek nem azért van, mert kopasz, és ha utálom, szintén nem ez lenne az oka.
21/L
15/16 anonim válasza:
Nem. A dús (és lehetőleg hosszú) hajkorona megszállottja vagyok, amióta az eszemet tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!