Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek a "mackós" testalkatú fiúk/férfiak?
Figyelt kérdés
Én 22 éves fiú vagyok kissé mackós testalkatom, van még nem volt barátnőm többnyire ezért is mert neme merek hozzájuk menni önbizalomhiány miatt. ami ezért is van., mert nem tudom hogy kinek-e tetszik e ez a testalkat? Vagy csak a kigyúrt a nyerő vagy a sovány vagy a kettő között? Képet küldök ha kell privátban. De csak 1-et. :)2014. szept. 30. 16:58
1/4 anonim válasza:
mi lenne, ha szereznél önbizalmat azáltal, hogy kicsit kisportolnád magad? A sikerért meg kell dolgozni
2/4 anonim válasza:
1# nek igaza van :D nekem pl nem jon be a maci test /L
3/4 anonim válasza:
Igen imádom!
Nekem az az ideálom.
23L (házas)
4/4 A kérdező kommentje:
Elsőnek: A Sikerért igenis dolgozok 14 éves korom óta folyamatosan sportolok. Kihagyások nélkül. Nekem a genetikám ilyen, nagyapám is ilyen volt tőle örököltem. Lassú az anyagcserém, nem tehetek róla. De nem arra "zsíros" hájas emberekre kell gondolni, énem nagyok aza sovány alkat,, mind a sok nádszál divatfiúk, hanem erős vastag csontozatú vagyok inkább stb...
2014. szept. 30. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!