Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin egy ismeretlen féllel fel szokás hozni a "mi a munkád" vagy "mit tanulsz" vagy "mit csinálsz" témákat?
Igen.....ha nem az anyagiakra Vagy kíváncsi!!! :)
37F
Mindig szóba szokott jönni. Azért vagyok rá kíváncsi, hogy találjak még egy témát, ami érdekli, lehet róla beszélgetni. Ahogy itt olvasom a kérdéseket, meglepett, hogy ez úgy jöhet le, hogy a fizetésük érdekel (pénzről soha nem beszélünk, az elég bunkóság szerintem -; mindig csak annyi, hogy mivel foglalkozol; fizetés, beosztás stb nem érdekel).
N
A "4" válaszra reagálva.......
Nagyon Naiv lehetsz.... Ha nem is sokszor, de évente néhány alkalommal elmegyek barátokkal bulizni nyilvános szórakozóhelyekre, nem ismerkedés céljából. Húszas éveimben megfeszültem azért, hogy szóba elegyedjek csinos Nőkkel...több-kevesebb alkalommal sikerült is. Egészen más kérdéseket kapok most, mint akkor....mert mást néznek ki belőlem, az öltözködés és a kor ennyit számít!!!
A beszélgetések eleje még aránylag oldott és közvetlen, de ha eljutunk a mivel foglalkozol kérdésig, utána szinte mindig az következik, hogy avval jól lehet keresni? Soha, egyetlen partneremtől sem kérdeztem meg mennyit keres, mert nem érdekelt, nem vagyok rászorulva, azzal foglalkozik amihez kedve és tehetsége van.
Legtöbbször csak annyit válaszolok, hogy éppen eleget és azonnal témát váltok....de ott legbelül legszívesebben felállnék és elmennék.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!