Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti melyik ölelést szeretitek a legjobban?
Hátulról átkarolja a derekamat és oldalról ad egy puszit az arcomra, majd a vállamra rakja az állát. :)
Ilyet szeretnék, de még soha senkitől nem kaptam meg. :D
ha sima olelesrol van szo, akkor szembol es szorosan a karja kozil egyik a haton masik derekon. amugy szeretem ha valaki a hajamba tur kozben de akkor az mar szex...;-)
de egy sima gyors, szoros oleles es utana arcra puszi es az arcom megcirogazasa is nagyon jo.
engem is oleljen meg valaki ;'(
Ha pl. mosogatok és mögém jön Párom, akkor azt mikor a derekamnál fog meg és simul hozzám, van, amikor ad puszit is arcomra.
Vagy így. És van mikor elkalandozik keze.
Szemből is szeretek hozzá bújni, én a derekát ölelem, nagyobb nálam, fejem mellkasára teszem.
De végül is mindegy, a lényeg, hogy Ő tegye, mert nagyon szeretem és szeretek a közelében lenni.
Számomra az érintés jó, de jobban szeretem, ha érinthetek és sokszor le se tudom venni kezem a Páromról. Igaz mikor teheti Ő is fogdos, simogat, ölel.
Én imádom az öleléseket:)
Mindig másmilyet, lehet szoros, vagy lazán, és a mellkasára hajtom a fejem^°^
Aaah rámférne most:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!