Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire vágynak/gondolnak a 13...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vágynak/gondolnak a 13 éves lányok egy kapcsolat terén?

Figyelt kérdés

Én 23ff vagyok, és van egy 13 éves lány aki kedvel engem. Más helyzetben talán nem aggasztana a 10 év korkülönbség, ha idősebbek lennénk, de én túl fiatalnak tartom őt, még. Bár külsőleg nagyon fejlett és csinos, már találkoztunk is, és tényleg idősebbnek néz ki, inkább 16-17-nek mint 13-nak, de szülei is ott voltak, és hát eléggé zavarban voltam, szólni nem tudtam semmit, csak ő beszélt. egyébként az apját nagyon jól ismerem, jófej. A lány 7. osztályos tehát már nem kislányos gondolatai vannak, komoly témákról is szoktunk beszélgetni. Folyton ír nekem MSN-be, SMS-t, azt mondja mással nem szokott beszélgetni csak velem. Ha nem írok neki napokig a meló miatt, akkor SMS-t ír, hogy mi van velem, hogy vagyok, stb, szal eléggé körülrajong... Bármit mondok neki érdekli, mindenen nevet, kifiguráz, szeret is idegesíteni, saját korosztályával nemigen barátkozik, inkább az idősebbekkel lóg, azt mondja az osztálytársaival nem érzi jól magát, főleg a fiúkkal, mert komolytalanok. Asszem a lényeget leírtam, hogy átlássátok a dolgokat. Amennyire visszaemlékszem 7. osztályba én eléggé lázadó típus voltam, ahogyan a mai 7.-es fiúk is, de neki már most a komolyabb férfiak jönnek be.

Ha komolyan akarna is tőlem valamit, testi kapcsolatról pár évig biztosan szó sem lehetne, hisz mégiscsak 13 éves. Ő azt mondja nagyon jó barát vagyok, de úgy érzem hogy itt többről van szó. Nem tudom belemehetnék-e egy ilyen kapcsolatba, de nagyon az a logikus, hogy nem.

Na de mennyire gondolhatja komolyan ezt egy 13 éves 7. osztályos lány??? Mármint kapcsolat terén???

2010. febr. 10. 19:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Na, te is tudod a választ. Biztos összezavar, mert nem akarod megbántani. De inkább barát legyél! Te vagy a felnőtt, neked kell példát mutatnod egy 13 éves kislánynak. Nem tudom, h ő mit akarhat tőled. Ha szex is érdekli, akkor meg végképp nem árt vigyázni, mert az se megoldás, ha ezek után lefekszik egy még mindig nála idősebb, 16-17 éves fiúval, akinek nincs annyi esze, mint neked, és jól megd..ja.

Sztem mindenképpen a barátság a legjobb. Már így is kötődik hozzád érzelmileg, legyen ez elég...

23L

2010. febr. 10. 20:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Gondolj bele mi lenne 5év múlva. Te már bőven benne leszel abban a korban, hogy családot alapíts, ő meg még mindig középiskolás lesz. Ez a kapcsolat eleve halálra lenne ítélve. Te egy felnőtt férfi vagy, ő meg egy kislány. Hiába mutatja nagynak magát. Barátkozni lehet, de én a helyedben biztos megvárnám amíg 17-18 éves lesz. Meg képzeld el, ha elmentek szórakozni, felnőtt emberek, és a te barátnőd meg egy általános iskolás gyerek.
2010. febr. 10. 20:16
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

az ilyen tini ribancok mindig az idösebb fiúkra hajtanak,

sztük menő dolog ez..szánalom

2010. febr. 10. 22:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is 13/L vok és persze h jobb lenne pl egy 18 éves pasi mert ö már többet tud mint egy 13 :P na mindegy...nekem is bejön egy 24 éves pasi de ha ezt végig gondolod akkor rájössz hogy tök hülyeség mert mint már elöttem is irták kb. 5 év mulva már szivás lesz...de te tudod..biztos örülne a csaj...vagy elöbb és sztem 1 év mulva már le is akarna veled feküdni.Vagy elöbb :P Sztem inkább csak barátok legyetek :D ha kedvel akkor megérti.
2010. márc. 18. 20:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Már több mint 1 hónap telt el a kérdésem óta, és tisztáztam Vele a helyzetet. Szigorúan csak barátok maradunk! Maximum néha egy koncert, falunap, ami engem is érdekel és ahol a szülei is ott vannak, más nem. Nagyon nem lanyhult az érdeklődése irántam, pedig kevesebbet beszélünk, és mindig elmesélem neki a nőügyeimet is, hogy milyen új csajok vannak a melóhelyen, melyik jön be. Az anyja is szokta neki mondogatni, hogy egész szünetben csajoztam, de őt nem hatja meg. Bár ilyenkor kicsit féltékeny lesz, és elakarja terelni a témát. Nem tudom mennyire fogta fel, amit mondtam neki, mondjuk ő azt mondta teljesen megért engem, és felőle oké a barátság, de a viselkedéséből ezt nem veszem észre.
2010. márc. 27. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!