Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire vágynak/gondolnak a 13...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vágynak/gondolnak a 13 éves lányok egy kapcsolat terén?

Figyelt kérdés

Én 23ff vagyok, és van egy 13 éves lány aki kedvel engem. Más helyzetben talán nem aggasztana a 10 év korkülönbség, ha idősebbek lennénk, de én túl fiatalnak tartom őt, még. Bár külsőleg nagyon fejlett és csinos, már találkoztunk is, és tényleg idősebbnek néz ki, inkább 16-17-nek mint 13-nak, de szülei is ott voltak, és hát eléggé zavarban voltam, szólni nem tudtam semmit, csak ő beszélt. egyébként az apját nagyon jól ismerem, jófej. A lány 7. osztályos tehát már nem kislányos gondolatai vannak, komoly témákról is szoktunk beszélgetni. Folyton ír nekem MSN-be, SMS-t, azt mondja mással nem szokott beszélgetni csak velem. Ha nem írok neki napokig a meló miatt, akkor SMS-t ír, hogy mi van velem, hogy vagyok, stb, szal eléggé körülrajong... Bármit mondok neki érdekli, mindenen nevet, kifiguráz, szeret is idegesíteni, saját korosztályával nemigen barátkozik, inkább az idősebbekkel lóg, azt mondja az osztálytársaival nem érzi jól magát, főleg a fiúkkal, mert komolytalanok. Asszem a lényeget leírtam, hogy átlássátok a dolgokat. Amennyire visszaemlékszem 7. osztályba én eléggé lázadó típus voltam, ahogyan a mai 7.-es fiúk is, de neki már most a komolyabb férfiak jönnek be.

Ha komolyan akarna is tőlem valamit, testi kapcsolatról pár évig biztosan szó sem lehetne, hisz mégiscsak 13 éves. Ő azt mondja nagyon jó barát vagyok, de úgy érzem hogy itt többről van szó. Nem tudom belemehetnék-e egy ilyen kapcsolatba, de nagyon az a logikus, hogy nem.

Na de mennyire gondolhatja komolyan ezt egy 13 éves 7. osztályos lány??? Mármint kapcsolat terén???

2010. febr. 10. 19:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%
pedofil barom vagy!
2010. febr. 10. 19:24
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

Ő még csak 13 éves, szóval ne várd el, hogy olyan komoly, hosszútávú tervei legyenek, mint egy korodbeli lánynak. Nem azt mondom, hogy ne lehetne ebből jó kapcsoalt, úgy veszem ki szavaidból, nagyon is tudod, hogy vele nem mehetsz el a testiségbe gyakorlatilag még semeddig, és később is csak óvatos léptekben.

13 évesen ez tipikus tini szerelem. Szerethet, de ne csodálkozz (nem kívánom, de életkori sajátosság...) ha egyik napról a másikra már más fiú iránt fogja ugyanezt érezni. Ha így is kitartasz mellette, sok sikert! :)

2010. febr. 10. 19:26
 3/15 anonim ***** válasza:
79%

Mért lenne pedofil??

Hát erről lehet apucival is kell beszélned, ha belemész:D Nem mondok semmit, de jól gondold meg mit csinálsz.

2010. febr. 10. 19:27
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
lát benned egy "bálványt", 23 éves felnőtt férfi vagy, menő ám 13 évesen ennyi idős fiúkkal haverkodni meg miegymás. ő még akkor is csak egy kislány.
2010. febr. 10. 19:27
 5/15 anonim ***** válasza:
75%

Sok mindent leírtál az tény,de nem ismerjük a lányt,tehát nem igazán tudunk válaszolni!

Mindenesetre arra gondolj,hogy rosszalló megjegyzéseket fogtok kapni,ha összejöttök.

15/L

2010. febr. 10. 19:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Jelen pillanatban nagyon szeretné.

Pár év múlva eszébe jut, h ő még élni akar, te meg ott maradsz 27-28 évesen egy szerelmi bánattal, és rosszabb esetben egy gyerekkel, amit felelőtlenül csináltatok.

Aztán ott van az a lehetőség, hogy valaki feljelent, hogy kiskorúval kezdesz, ami nem tudom hány év börtön.

Több hátránya van mint előnye.Persze érthető hogy friss hús, izgat téged, meg ilyesmi, de nem éri meg.

Ő még gyerek akármennyire nem tűnik annak, lehet csak előled titkolja, hogy legyen valami köztetek.

Pár évet várj, ha még mindig akar valamit, úgyis tudni fogsz róla.

2010. febr. 10. 19:31
 7/15 anonim ***** válasza:
63%
talán mert túl fiatal is. ezért téged a törvény büntet azt ugye vágod? ezt liliomtiprásnak hívják ne tedd tönkre, hagyd békén. próbálj meg egy korodbelit lenyűgözni, egy 13 éves kiscsajt könnyű. igazi férfi vagy... szánalom.
2010. febr. 10. 19:34
 8/15 anonim ***** válasza:
24%

Egyáltalán nem egyedi dolog, hogy egy 13 évesnek bejönnek az idősebb pasik. Főleg mivel a 13 éves fiúk eléggé nyomik.

Te sem gondolhatod komolyan, hogy bármit is akarnál egy 13 éves lánytól. Írod, hogy "úgy érzed" itt többról van szó. Tehát te akarsz többet, nem?

2010. febr. 10. 19:49
 9/15 anonim ***** válasza:
82%

Dehogy fognak rosszalló megjegyzéseket kapni. Azt fogják mondani, milyen aranyos testvérek!

Ezért nincs nekem senkim, mert a velem egykorúak már most a fiatal, friss húsra pályáznak...

2010. febr. 10. 19:57
 10/15 A kérdező kommentje:
Már fél éve ismerem, de csak 3 hónapja kezdtünk levelezni. Több a hátránya, mint előnye a dolognak az biztos. De most mondjam azt neki hogy ne küldözgessen SMS.eket? max msn, de csak mint barátok.
2010. febr. 10. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!