Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, összejönnétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, összejönnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Aki sokak szerint elég szép,aranyos,kedves,kellőképpen okos,de nincs kiszedve a szemöldöke és nem mindig a legújabb divat szerint öltözködik? Mennyire számít a külső?
2010. febr. 10. 18:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
b@szki te csak olyannal jössz össze akinek a szemöldöke ki van szedve? :S
2010. febr. 10. 18:59
 2/13 anonim ***** válasza:
28%

hát a te csajod sem lesz egy észlény, hanem egy hüłye picsä.

L/17

2010. febr. 10. 19:00
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

Ilyen f*sz kérdést, anyám...

Nem, sőt, leköpném, ha az utcán szembe jönne velem.

Hány éves vagy? Az, hogy mennyire számít a külső, annak nem sok köze van ahhoz, hogy milyen divatos, és hogy szedi-e a szemöldökét. Az csupán ízlés kérdése.

2010. febr. 10. 19:00
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Magyarul dzsindzsa van a szemöldöke helyett, és ótvar ruhákban jár. Mondjuk kérdés, hogy ezek után hogy lehet szép, de azért a külső is számít oylan szempontból, hogy tükröződik rajta a személyiség.
2010. febr. 10. 19:03
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

A szemöldök nagy fogyatékosság, és még a tetejében segíteni sem nagyon lehet rajta ...

Persze fiúja válogatja, van aki a buja női szemöldökökre bukik, persze csak 4 fal között...

2010. febr. 10. 19:04
 6/13 anonim ***** válasza:
48%

én már jöttem össze ilyen csajjal.

részben azt tükrözi, hogy nem ad a külsőre.

erre akkor jöttem rá igazából, amikor sex-re került sor, és odalent dzsungel volt.

annál kiábrándítóbb látványt még nem igen láttam.

szóval ha zavar, keress egy kicsit butább, de igényesebb csajt.

de persze a butaság nem a külső kérdése.

na sok sikert

2010. febr. 10. 19:09
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
a nem kiszedett szemöldök, meg a hasonló "elhanyagoltságok" negatívan hatnak, és nemis értem h ezt a keveset, pl egy szemöldökszedést miért is nem lehet elvégezni, ha egyszer szépvagy aranyosvagy, okosvagy, kedvesvagy, stbstbstb...letörik a kezed?:D
2010. febr. 10. 19:15
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
Maga a kérdés is elég idióta,a válaszok meg annál is undorítóbbak,tisztelet a kivételnek.Ha Te vagy a fiú,és Neked tetszik a lány,akkor ne a környezeted szabja már meg,járj-e Vele!Ha meg Te vagy a lány,az a lényeg,hogy mindig ápolt,igényes,és tiszta legyél,és nem lesz gond.Nem a ruhán fog múlni,ha az jól áll Neked,és tiszta,illatos,akkor aztán tök mindegy,hogy utolsó divat szerinti-e.Nem ezen fog múlni.A szemöldöködön meg akkor változtass csak,ha Neked sem tetszik,csinálj vele valamit.Egyszóval ápoltság,tisztaság,alkathoz illő öltözködés.Ennyi.
2010. febr. 10. 19:16
 9/13 anonim ***** válasza:
34%
vannak ilyen fogyatékos pasik akik a ronda, igénytelen nőkre buknak.
2010. febr. 10. 19:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha ezek felmerülnek benned komolyan, mint aggályok, akkor ne gyere össze vele... szerintem ha tudná, hogy emiatt vannak kétségeid vele kapcsolatban, és ha olyan, mint amilyennek leírtad (okos), akkor nem is akarna veled lenni.

19:16-nak van igaza

2010. febr. 10. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!