Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a szerelem/vonzódás véglege...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a szerelem/vonzódás végleges elmúlását jelzi?

Figyelt kérdés

Kb. másfél évvel ezelőtt belém szeretett egy férfi. Két-három hónapig találkozgattunk, de végül (miattam - de önhibámon kívül) nem lett közöttünk több barátságnál. Ez a férfi szerelmes volt belém, és mint akkor mondta, el se tudja képzelni, hogy más nőt keressen magának,és nagyon maga alatt volt, amikor meg kellett vele szakítanom a kapcsolatot. Kb. két hete összefutottunk, én megszólítottam, beszélgettünk, de olyan volt, mint egy vadidegen ember, az érzelmi "megindulás" legkisebb jelét se láttam rajta. (Én, ha találkozom olyan valakivel, aki régen hatott rám, még most is "elgyengülök".)Csak néhány percet beszélgettünk, de a vége felé türelmetlen volt, és

ez a beszédén is érződött.

Ez az egész mit jelent? Hogy annak idején túlzott és nem is volt igazán oda értem, vagy csak ilyen gyorsan továbblépett? (Ha ez utóbbi, akkor irigylem, mert én még hosszú évek múltán is "megrendülök", ha régi szerelmemmel találkozom.)

2015. febr. 8. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Muszáj továbblépni neki, de hidd el szar volt neki is biztos hogy összefutottatok! Nekem is volt ilyen és teljesen úgy tekintettem rá mint egy idegenre!
2015. febr. 8. 17:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez azt jelenti, hogy megjátszottad magad, de belül azért fájt a dolog, vagy már tényleg semmit sem éreztél?
2015. febr. 8. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Nézd, ha én valakit szeretek, de nem lehet belőle semmi, akkor úgy tudom magam leginkább megóvni a fájdalomtól, hogy keresni kezdem benne a negatívumokat. Idővel pedig meggyőzöm magam, hogy semmit nem veszítettem, hiszen nem is olyan szép és jó, mint amilyennek a rózsaszín ködtől láttam. Nálam ezért nincs soha "második esély", mert pár hét alatt totálisan ki tudok ábrándulni valakiből, és már csak a hibáit látom.
2015. febr. 8. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Az első vagyok! Hát nem is tudom inkább már olyan gyűlöletet éreztem inkább vagy tényleg nem tudom és inkább majdnem úgy tekintettem rá mint egy ismeretlen emberre, mert hát egy kicsit szar ha már eljátszák az ember bizalmát! De a harmadik válaszolónak teljesen igaza van!! Ami ha nem megy nem kell erőltetni! De szerelemből barátság nincs!!
2015. febr. 8. 23:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek!
2015. febr. 9. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!