Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a szerelem/vonzódás végleges elmúlását jelzi?
Kb. másfél évvel ezelőtt belém szeretett egy férfi. Két-három hónapig találkozgattunk, de végül (miattam - de önhibámon kívül) nem lett közöttünk több barátságnál. Ez a férfi szerelmes volt belém, és mint akkor mondta, el se tudja képzelni, hogy más nőt keressen magának,és nagyon maga alatt volt, amikor meg kellett vele szakítanom a kapcsolatot. Kb. két hete összefutottunk, én megszólítottam, beszélgettünk, de olyan volt, mint egy vadidegen ember, az érzelmi "megindulás" legkisebb jelét se láttam rajta. (Én, ha találkozom olyan valakivel, aki régen hatott rám, még most is "elgyengülök".)Csak néhány percet beszélgettünk, de a vége felé türelmetlen volt, és
ez a beszédén is érződött.
Ez az egész mit jelent? Hogy annak idején túlzott és nem is volt igazán oda értem, vagy csak ilyen gyorsan továbblépett? (Ha ez utóbbi, akkor irigylem, mert én még hosszú évek múltán is "megrendülök", ha régi szerelmemmel találkozom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!