Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Az nagy baj, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Az nagy baj, ha egy lánynak lapos a feneke?

Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 18:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha szigorúan a külsőt nézem csak akkor nekem összesen két feltételnek kell megfelelnie a lánynak. Az egyik h szép legyen az arca a másik, h ne legyen duci, a többi egyáltalán nem érdekel.

De nagyon sok függ a lány személyiségétől is, általában azok a csajok akiknek formás idomaik vannak azok annyira elvannak szálva maguktót, h rögtön kiábrándul belőlük az ember.

2010. febr. 16. 19:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A másik kérdés meg az, h tényleg annyira lapos-e a feneked? Csak mert nekem is a lány barátaim mindig kritizálják a testüket, holott semmi probléma nincs velük,de hiába mondjuk nekik, ez ilyen örökös csajos probléma :)
2010. febr. 16. 20:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Fenék a mellel elentétben izomszövetből áll,ami megfelelő életmóddal, táplálkozás és eddzés megfelelő mértékben változtatható a farizom alakja ,mérete,tehát egy tipikusan olyan dologról van szó,amiről mindenki tehet,hogy milyen valaga van. Mell meg zsírszövet,az nem nagyon növelhető,csak ha elhízik,akkor tögyösödik a nő,vagy ha szétkardiózza magát,akkor meg összemegy a melle is. Na de szóval fenék jól befolyásolható, és így nem rosszindulatú ha azt írom,hogy az anorexiás magukat direkt éheztető nők kisgyerekes fokhagymagirizd fenekére egyáltalán nem bukom. unalmas, ingerszegény, szerintem kerülendő. Formás ,kerekded közepes méretű fenék ami gyönyörű.
2010. szept. 16. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!