Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt egyáltalán jóképű, igényes pasik?
Azért:
1.Örülök neki, hogy nem csak olyan nők vannak a világon mint a kérdező meg a 13-as.
2.Baromira mást tart vonzónak, szóval a nemkigyúrt, átlagos, súlyfelesleggel rendelkező emberek is találnak párt!
19F (átlagos)
nem ismerlek, de a kérdésed alapján nem is szeretnélek megismerni és nem is akarnék képet küldeni neked.
Azért eléggé felszínes és nyers lerondázni valakit, akkor is, ha igaz. Ilyen nyers és felszínes nő nekem nem kéne, bármilyen szép is. A kedvesség, ami a legfontosabb női tulajdonság, nyomokban sincs meg benned a kérdésed alapján. A többi nem számít, más meg ronda szeritned, te meg nem vagy nőies, ennyi.
#24-es: realis vagyok, aki ronda az ronda, aki dagadt az dagadt, nyilvan ha valaki kuldott kepet nem irtam vissza h ronda vagy nem erdekelsz... Inkabb csak finoman megmondtam h nem vagy az esetem bocsi...
Ettol nem hiszem, hogy nem lennek noies, ledves vagyok azokkal akik megerdemlik es akik velem is kedvesek, de pont hidegen hagy h azt a 40-50 pasit lerondazom, akik nem is tudjak h en irtam roluk ezt
Bocs h nem irok nem levo szepsegukrol odakat es nem hivom oket adonisznak
Biztos magadra vetted, vagy nem tudom
Inkabb le se irom mit gondolok az olyan emberekrol mint te, ugy se fognad fel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!