Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez egy nagy véletlen, vagy a gondolatoknak ekkora lenne a teremtő erejük?
tavaly szakítottunk barátommal..ő teljesen úgy beszélt akkor ,hogy elege van , nem küzd tovább értem. én szerettem őt,még a mai napig is . úgy mondanám,hogy nem jól kezeltük a helyzetet,félreértések sorozata miatt vége lett. akkor olyanokat mondott,hogy örökre vége, felejtsem el.
mikor vége lett ,teljesen magam alatt voltam ,megviselt a hiánya.. elkezdtem nézni egy sorozatot ,hogy eltereljem a gondolataim. több évados sorozatról van szó,egész nap azt néztem ..jött egy olyan gondolatom,hogy ha majd végzek a sorozat több évadának megnézésével,akkor a volt barátom fel fog bukkanni. és ez így lett! nem hittem el... több hétig néztem azt a sorozatot,és amikor az utolsó rész volt ,még aznap írt nekem.
tudom,ez az egész olyan furán hangzik...de akkor mégiscsak vannak ilyen érdekes dolgok..a szavak ennyit érnének?
19l
Ilyen tényleg létezik.Haverom évekig játszott egy kártyajátékkal,szinte a fanatikusa volt.Most felköltözött Pestre egy albérletbe,és annak a szomszédságában az a kártyalebuj van,ahol az ilyen fanok azzal a kártyajátékkal játszanak.
Nincsenek véletlenek!
persze....ez annyira gyerekes ilyenekben hinni.
ezt dobta a véletlen.Kanos volt már a gyerek :D addig bírta,reális időtartam,több hét után már ki lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!