Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez egy nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez egy nagy véletlen, vagy a gondolatoknak ekkora lenne a teremtő erejük?

Figyelt kérdés

tavaly szakítottunk barátommal..ő teljesen úgy beszélt akkor ,hogy elege van , nem küzd tovább értem. én szerettem őt,még a mai napig is . úgy mondanám,hogy nem jól kezeltük a helyzetet,félreértések sorozata miatt vége lett. akkor olyanokat mondott,hogy örökre vége, felejtsem el.

mikor vége lett ,teljesen magam alatt voltam ,megviselt a hiánya.. elkezdtem nézni egy sorozatot ,hogy eltereljem a gondolataim. több évados sorozatról van szó,egész nap azt néztem ..jött egy olyan gondolatom,hogy ha majd végzek a sorozat több évadának megnézésével,akkor a volt barátom fel fog bukkanni. és ez így lett! nem hittem el... több hétig néztem azt a sorozatot,és amikor az utolsó rész volt ,még aznap írt nekem.

tudom,ez az egész olyan furán hangzik...de akkor mégiscsak vannak ilyen érdekes dolgok..a szavak ennyit érnének?

19l

2015. febr. 7. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Hittél benne, és bekövetkezett. Megesik.
2015. febr. 7. 15:24
 2/5 A kérdező kommentje:
kicsit hülyén érzem magam emiatt.. de félek,ha újra megpróbálnám,akkor már nem sikerülne,és csalódás várna.
2015. febr. 7. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
64%

Ilyen tényleg létezik.Haverom évekig játszott egy kártyajátékkal,szinte a fanatikusa volt.Most felköltözött Pestre egy albérletbe,és annak a szomszédságában az a kártyalebuj van,ahol az ilyen fanok azzal a kártyajátékkal játszanak.

Nincsenek véletlenek!

2015. febr. 7. 15:26
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

persze....ez annyira gyerekes ilyenekben hinni.

ezt dobta a véletlen.Kanos volt már a gyerek :D addig bírta,reális időtartam,több hét után már ki lehetett.

2015. febr. 7. 15:29
 5/5 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Veletlen egybeeses.
2015. febr. 7. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!