Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 napja gyomorgörcsöm van, mert szeretek valakit, akit nem szabadna, húz hozzá a szívem a testem mindenem kívánja Őt, de nem tudom mit tegyek?! Bűnös 3 vagy inkább 4 szög ez. Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Van egy férfi, akit szeretek. Még nincs egy éve hogy először együtt voltunk, de még mindig emlékszem minden részletre. Szerintem van olyan hogy két embert egymásnak teremtenek, de akkor hogyan állhat ennyi minden közénk? Ő ugyanis, a volt barátom bátyja. Ez után az alkalom után többet nem voltam az öccsével, az elején úgy hittem ez egy jó ok hogy többet ne mennyek vissza az öccséhez, de több lett. Megszerettem, nagyon. Ő is engem, és ez rossz volt mindkettőnknek, de közben jó is mert újra éltünk. Ez végül nem bontakozhatott ki, félt ettől, és nem akarta hogy a testvérének esetleg rossz lehessen, bár nem volt az, én tudom, de már csak az elvek miatt is. Na mindegy nem ez a lényeg, húztuk halasztottuk egy ideig, de végül nem beszéltünk többet ennek fél éve már. Azóta összebarátkoztam a volt barátnőjével, de nem miatta, csak ok nélkül, először inkább a hugával azóta csak vele. Nagyon jóba vagyunk, járok át hozzájuk Ők is hozzám, elvagyunk. Na már most felbukkant ez a bizonyos férfi, és velem akar lenni. NEm viccből, komolyan. Tervez velem, együtt akar élni. Ha fél éve mondja ezt gondolkodás nélkül. De azóta a volt barátnője hívjuk Őt Bettinek, fontos nekem, nem akarom megbántani, de a férfit sem akarom elveszíteni Őt pedig nevezzük Barninak. Elmondtam Bettinek hogy Barni miért keresett meg, nem mindent, de javarészt. Nem éreztetem vele, hogy Barni komoly szándékkal van felém. Azt mondja ne fogjam magam vissza, Őt nem zavarja, ne vicceljek. Lehet az elején picit rossz lenne neki, de örülne is mert ismer engem és tudja hogy jók lennénk egymáshoz, és a barátságunk is megmaradna. Na de én ezt nem tudom komolyan venni tudom hogy így lenne, de a tudat h rossz is lenne neki, az már rossz. Mit tegyek hogy mindenkinek jó legyen?????2015. febr. 7. 15:01
1/3 Takacs Laszlo 15 válasza:
Vegyel be no-spa nevu gorcs oldot.
2/3 A kérdező kommentje:
te meg edd meg a faszt :)
2015. febr. 7. 20:04
3/3 anonim válasza:
Ha ilyen mocskos a szád, inkább ne legyen barátod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!