Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én néger barátot/férjet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én néger barátot/férjet szeretnék magamnak! Vélemény? Szerintetek hol lehet megismerni néger embereket? Többi lent 19/L

Figyelt kérdés
Mielőtt mindenki félreértené, nem a "méretük" miatt érdekelnek annyira... már nagyon régóta, évek óta vagyok ezen az elhatározáson, nagyon érdekelnek a négerek, számomra különlegesek. És azt is tervezem a későbbiekben, hogy ha nem lesz néger párom, akkor örökbe fogadok majd néger kislányt, szóval ha rasszista valaki aki ezt olvassa, az már el is hagyhatja az oldalt!! Van esélyem rá hogy megismerkedjek ilyen emberekkel, és ha lehet akkor hol?? Véleményt is kérek elsősorban lányoktól!
2015. febr. 6. 20:51
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
Debrecen....menekülttábor..itt találhatsz többet is sőt vannak arabok is.
2015. febr. 7. 09:35
 12/30 anonim ***** válasza:
Tehát elsősorban a bőrszín számít, nem az, hogy mennyire értékes az illető személyisége...
2015. febr. 7. 10:42
 13/30 A kérdező kommentje:
nyilvan van normalis neger ember is es hulye fwher ember is...
2015. febr. 7. 13:45
 14/30 anonim ***** válasza:
88%
Szia, az én férjem is afrikai, de most 40 éves, és 20 éves korától európában él, több diplomája van, jó állása. Franciaországban élünk. Magyarországon nagyon ritka sajnos hogy valaki tanult/normális, bár van pár normális, tanult annál kevesebb, az egyetemistáknak is nagy része nem fejezi be soha a sulit. Ennél gázabb (tényleg csak azért írom le, mert van ottaniakkal tapasztalatom) hogy a legtöbbjük durván hazudós, egyszerre sok barátnője, több gyereke is van elszórva. Nagyon szivesen csinálnak bárkinek gyereket. Olyanra vevők, h örökbe fogadjanak, nem igazán lesz, de ne legyen igazam. A többi részét megértem teljesen annak amit írsz, nekem is jobban tetszenek, nem a méretük miatt, a férjemnek átlagostól kisebb van :) hanem egyszerűen szebbek, emiatt.
2015. febr. 7. 16:00
 15/30 anonim ***** válasza:
Veszel egy repülőjegyet Kongóba, és máris válogathatsz.
2015. febr. 7. 16:10
 16/30 anonim ***** válasza:
Kérdező! hagyd békén a négereket ! Jóban jársz azzal ha inkább békén hagyod őket...............................
2015. febr. 7. 16:57
 17/30 anonim ***** válasza:

Jézus, mintha én írtam volna ki ezt a kérdést:)

Én nekem is nagy vágyam, hogy majd esetleg néger párom, férjem legyen, több okból is és most én sem a farokméretre gondolok.

Meg oda vagyok a fekete gyerekekért, én is szeretnék örökbe fogadni!:)

Sajnos ritkán látok négereket, de olyankor mikor alkalmam nyílik rá jól el beszélgetek velük nagyon, fiúkkal, lányokkal is :)

Nagyon vonzanak és kész.

Amúgy, szerintem olyan zárt kőrben mozognak itt az országban, hogy kicsi esélyünk lenne bekerülni közéjük...:/:((

19L

2015. febr. 7. 22:49
 18/30 anonim ***** válasza:
22%
"Sajnos ritkán látok négereket" "Amúgy, szerintem olyan zárt kőrben mozognak itt az országban, hogy kicsi esélyünk lenne bekerülni közéjük" Hála az égnek , hogy igy van!
2015. febr. 7. 23:37
 19/30 anonim ***** válasza:

Hú, de butaság, már bocsi! Egyáltalán nem mozognak zárt körben, kb elég rámosolyognod itthon (Budapest, Debrecen) egy fekete pasira, hogy odamenjen hozzád és elkérje a számod, ha nem vagy csúnya!

Egyáltalán ne szégyelljétek, ez kb olyan mint hogy valaki a hosszú hajú, valaki a kigyúrt pasikat szereti. Rasszistákkal nem kell foglalkozni.

Ja és mégvalami, ne használjátok előttük ezt a szót hogy néger, mert erre ugranak :D

(az a válaszoló voltam, akinek a férje afrikai)

2015. febr. 8. 08:52
 20/30 A kérdező kommentje:
akkor mit mondjunk rájuk ha nem szeretik a néger szót? :D
2015. febr. 8. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!