Baj ha van néger haverom?
Nem ertem miert de ez a negeres dolog csak Magyar.o. vannak ennyire elitelve?? Nekem is vannak neger barataim es szerdtem oket igaz kulfoldon elek,szeretnenek 1x haza latogatni velem Magyar.o. ra. Es antukam szabolcsban lakik:)))es akkor mi van haza merrem vinni oket.
Csaladodal probald megertettni,az emberek bore szine miatt nem szavad elitelni senkit sem. Ha megvagjak a kezuket ugyanugy fajj neki mint egy magyarnak*feher borunek*ugyanugy szeretettre vagynak elfogadasra mint te vagy en!
Mondd nekik, hogy nézzenek híradót! Aztán gondolkozzanak el, azon, hogy mennyi FEHÉR bőrű kerül be a TV-be azzal, hogy bedrogozott valakit, aztán megerőszakolta..meg rosszabbak...
Családtagjaidnak nem akarok rosszat, de lehet (nem valószínű), hogy ha egyszer egy FEHÉR bőrű megtámadná valamelyiket, akkor rájönne, hogy nem a bőrszíntől függ, hogy valaki egy idióta pszichopata állat, vagy normális, tisztességes ember.
@-=m3dv3=-
Nem tudod, hogy miket beszélsz. Szerinted a honfoglalás alatt nem volt "fajkeveredés"?. Hát az 1241-1242-es tatárjárás után hogyan pótolták az elveszett lakosságot? Természetesen úgy, hogy más népeket telepítettek ide be. A magyar nők azért is ilyen szépek, mert sokféle vér csörgedezik az ereikben, szemben a svájciakkal, akik mind olyan egyformák, mert nem igazán vegyülnek más népekkel. Nincs semmi probléma azzal, ha különböző népek összeházasodnak, és gyermeket nemzzenek, az utódok ugyanis szépre szoktak sikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!