Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb haverom nélkül kell...

A legjobb haverom nélkül kell folytatnom az iskolát egy rohadt törvény véget? Több lent

Figyelt kérdés

szóval nappali tagozatra csak 21 év alatti járhat régen 23 volt csak mióta le vitte az a sok marha a 18-as kórhatárt is ezért ezt is le vitték,

A haverom szeptemberben lesz 22 és e véget nem lehet mellettem.... én nélküle egy senki vagyok mióta a közép suliba járok 5 éve ,soha senkivel nem éreztem magam olyan jól mint vele az utóbbi 2évet jártunk egy osztályba... suli után mindig elmentünk ide-oda aztán együtt mentünk a buszhoz és néha sulin kívül is találkoztunk ha rá ért ,szóval a legjobb haverom volt mindig megtudott nevetettni és sorolhatnám .ö 40km-re lakik tőlem, ő az a típus aki mindenkivel el van (de velem még jobban ) ... voltatok már hasonló helyzetben ...nem akarom őt zavarni vagy ilyesmi

2014. aug. 25. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Ebből a kérdésből nem derül ki, hogy

- mit szeretne megtudni a kérdező

- miért nem tud helyesen írni a kérdező

- hányszor bukott a kérdező, hogy 23 évesen még nem végezte el a középiskolát.

Egyébként látod, ezek ilyen szemetek. Direkt kettőtök miatt módosítottak.

2014. aug. 25. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Szóval 22 évesen még szakközép iskolás?? Nahát micsoda észlény lehet..
2014. aug. 25. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Ilyen az élet. Nem mindig az van, aminek a legjobban örülsz.
2014. aug. 25. 15:28
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
van, aki 2-3 szakmát is tanul középiskolában egymás után, ez nem intelligencia kérdése, hanem van terve, szeretne több lábon állni és kihasználni a lehetőségeket...
2014. aug. 25. 16:13
 5/7 A kérdező kommentje:
mért bűn hogy ro mák vagyunk ? joci mindig ki ált mellettem pl tavaj pár Almás telefonos gyereket is meg kent mert röhögög hogy nekem alkatel van, ki fog ez után megvédeni ? a többi mind tah ó para szt ,a tanárok is fojton velem kőtekedtek ...
2014. aug. 25. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Ennek a kérdésednek nem sok köze van az eredetihez, de ez legalább megválaszolható.

Nem bűn, hogy romák vagytok. Kedves rokon párja is az. Vele sem magas szintű filozófiai kérdésekről társalgok, de rendes, udvarias, tiszta, igyekvő. Van szakmája, maga teremtette munkahelye. Elfogadhatóan keres is.

Fel sem merül bennünk, miféle.

Pár idiótát kivéve senkit nem érdekel a származás. De talán oka van annak, hogy nyelvünkben a cigány, mint előtag, valami negatív dologhoz kapcsolódik.

Ha te rendes vagy, akkor nem kell, hogy megvédjenek, mert nem fognak bántani.

2014. aug. 25. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
hmm kamuszag
2014. okt. 6. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!