Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye emiatt nem fog dobni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye emiatt nem fog dobni a barátnőm?

Figyelt kérdés
Tehát nem vagyok valami szép srác de valahogy sikerült egy BN szereznem. Mindig ki hangsúlyozza ha hogy nagyon szeret mert olyan gyengéd vagyok vele és olyan kedves. Namost egyszer elmentem hozzá a sulijába (11-es) éy ott volt egy fiú osztálytársa aki állandóan cikizte mindenért. Felszólítottam hogy fogja be a p**áját de nem tette ezért másnap fogtam az acélbetétest és úgy mentem elé. Még nemcsengettek ki de az a bunkó osztály társa kint volt az udvaron. Vigyorogva felém mutatott majd elkezdett felém futni. (Ekkor kicsengettek) én meg fogtam és teljes erömből hasba rugtam. Majd mikor össze rogyott még arcba vertem úgy hogy elkezdett vérezni az orra. Ekkor meg fogtam a gallérjánál és rávicsorogtam (mint egy kutya kb) hogy hagyja békén a BN- met mert kitépem a beleit. Ekkor oda mentem barátnőm höz és nagyon furcsán nézett hebegett,habogott össze vissza hogy ő nem gondolta hogy ilyen is tudok lenni és nem engedte hogy kimagyarázzam magamat. Valamint fb azt irta hogy csalódott bennem...szerintetek mennyire volt jogos ez tölle? Ês ugye nem fog szakítani emiatt ? :(

2015. febr. 6. 19:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

te hülye vagy...

saját magad tetted tönkre a kapcsolatotokat, nem az a szerencsétlen srác tehet róla

sürgősen keress fel egy szakembert, aki segít kigyógyulni ezekből a dühkitörésekből

nem csodálom, hogy eddig még nem volt barátnőd, meg hát azért valljuk be, fémbetétes cipővel hasba rúgni a másikat, igazán férfias jellemre vall (irónia on)

2015. febr. 6. 22:30
 12/25 A kérdező kommentje:
Utcsó soha nincsnek dühkitöréseim soha... Jogilag az a barom fenyegetően lépett fel velem szemben. Én csak védekeztem...Ha ismernél tudnád hogy a helyzetem sokkal szomorúbb mint amit te gondoltál..
2015. febr. 6. 22:35
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Eleve acélbetétesben mentél elé, tehát már eleve keménykedni akartál. Nem kezdeményezett, lehet, csak egyszerűen oda akart menni hozzád. Te csak egy elcseszett kis ökör vagy, aki ha még tovább vigéckedik, ki lesz tiltva a saját iskolájából, vagy rosszabb esetben mehet krémet kenegetni a kis popsijára, hogy befogadja más fiatalkorúak péniszét - mert a börtönben nem lesz semmi, amit megvéd.
2015. febr. 6. 22:38
 14/25 A kérdező kommentje:
De, a törvêny!
2015. febr. 6. 22:46
 15/25 anonim ***** válasza:
91%

milyen törvény édes fiam?

ez sehol nem jogos önvédelem

a másik srác csak feléd futott, nem támadt meg téged, nem ütött, nem rúgott veled ellentétben

te kezdted, te voltál az, aki egyből belerúgott a másikba

2015. febr. 6. 23:13
 16/25 A kérdező kommentje:
Figyelj tök fölösleges erről dumálnunk én nem kapom vissza a barátnőmet te meg nem tudod erre verni...szóval most megyek és felkötöm magam.
2015. febr. 6. 23:17
 17/25 anonim ***** válasza:
Bátorság, kérj elnézést a gyerektől, biony ez nehezebb lesz mint hasba rúgnni.
2015. febr. 7. 16:19
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Keress egy olyan csajt, aki bírja az erős férfiakat. Egy rakás nőnek csak nőttél volna a szemében attól, hogy lecsaptad a kis fxszkalapot, aki bántotta.
2015. febr. 7. 16:25
 19/25 anonim ***** válasza:

nyilván az iq-light-os kiadások szemében ;)

egy értelmes nőt rohadtul nem nyűgöz le az ilyen

2015. febr. 7. 17:26
 20/25 A kérdező kommentje:
19-esnek igaza van :(
2015. febr. 7. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!