Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire vészes a helyzet? KÉP

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire vészes a helyzet? KÉP

Figyelt kérdés

Nem saját kép, de nekem is ilyen a mellem, csak vékony vagyok (170cm, 55kg, 70D)

A kommentelők nagy része már pont le akart beszélni a felvarratástól, mire megkaptam, amitől féltem:

"ezt mindenképp fel kell varratni jóég ha meglátnám szerintem sirva rohannék ki a háloszobábol!! nagyon csunya, szegény hogy elbánt veled a természet.. ennél már a kis mell is jobb.."

Szóval mégiscsak ronda, csak mindenki illedelmes?

2015. febr. 6. 13:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, ha lóg! Sokkal inkább nem tetszik a szilikonos, illetve amin látszik, hogy nem természetes.
2015. febr. 6. 13:37
 12/25 anonim ***** válasza:
Neked nem tűnt fel, hogy irónia, trollkodás van az idézett komment mögött? Szerintem tök egyértelmű.
2015. febr. 6. 13:41
 13/25 Jázi :) ***** válasza:

Miért érdekel ennyire vadidegen emberek véleménye?

Gondolom nem akarsz meztelenül mászkálni a nagy világban.

Aki téged szeret az majd így fog szeretni ahogy vagy! Nem csak a melled látványa fogja izgatni hanem te magad!

Ne beszéld be magadnak,hogy így nem vagy jó!

2015. febr. 6. 13:41
 14/25 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
7%
35f.tenyleg jobb ha felvarratja,mert akkor senki nem fog kimenekulni a haloszobabol.
2015. febr. 6. 13:42
 15/25 anonim ***** válasza:
89%
14. ilyen kis punciknak mint neked nem is aló semmilyen mell:D és ki hiszi el hogy 35 vagy?hagyjad már magad
2015. febr. 6. 13:45
 16/25 anonim ***** válasza:
7%
A lógós mell elég csúnya ez tény.
2015. febr. 6. 13:45
 17/25 anonim ***** válasza:
84%
#16 Miért lenne tény? Mert neked nem tetszik? Szerintem semmi baj nincs vele.
2015. febr. 6. 13:48
 18/25 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen,én sem szeretem hogy így lóg, de a barátom szereti így is.

Soha nem tudunk magunkkal teljesen elégedettek lenni,de nem baj,gondolj bele hány lánynak nem adatik meg a nagy mell és amiatt szomorkodnak. :)

Akinek ekkora melle van,az tudja,hogy ezeknek elég nehéz lenne szépen állni mint egy közepes B-s mellnek,és amelyik férfi normalis,az is tudja és elfogadja ezt.

19/25 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
8%
Jazi:O" Tette fel a kerdest,tehat fel akarja varratni,es itt a valaszolok csak udvariaskodnak,mint Te is.A legjobb,ha felvarratja,mert utana rendben less az onertekelese,es a noknek fontos hogy szep melluk legyen,es ha van leherosege ra miert ne,csak azert mert nehanyan a nemre szavaznak?Sokkal pozitivabb vissza jelzeseket fog kapni a felvarratas utan.
 20/25 anonim ***** válasza:
Takacs Laszlo 15: Olyan jó, hogy jobban tudod maguknál a válaszolóknál, hogy mindenki csak udvariaskodik.
2015. febr. 6. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!