Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen sok pénzéhes nő van?
Gyakorin nagyon sok pasi van, aki ontja a szájából a mocskot, hogy AZ ÖSSZES NŐ csak a pénzre hajt.
Nyilván nincs igazuk, de gondolom nem a kisujjukból szopták ki a gondolatot, hanem csalódtak minimum 1 lányban aki ilyen volt.
Ezek a nyafogó emberek nagyon sokan vannak, akkor tényleg olyan rengeteg pénzéhes csaj van, aki csak gazdag pasival jön össze?
Nekem az ismerősi körömben egyetlen tényleg gazdag srác van, neki nincs barátnője, eddig is csak 1 volt olyan másfél évig. Az átlag pénzügyi helyzetű ismerőseim közül kb mindnek van barátnője, vagy nemrég szakított, vagy épp alakul valami. Vannak konkrétan szegény ismerőseim is, náluk sokan már gyereket várnak az én koromban (nem kisebbségiek)
Honnan szednek ennyi pénzéhes nőt akkor?
20/L
:D Hát engem pl nem érdekelnek a cipők. Se a táskák. Se semmilyen ruha ilyen szinten. (Nyilván veszek göncöket, nem járok szakadt cuccokban, de nem jövök lázba ettől.)
Oké, én a játékokat gyűjtöm, és egy leakciózott játéknak nem tudok ellenállni, de soha nem vetetném meg a párommal :DD Hanem a saját kis pénzemből megveszem magamnak ha van rá. Ha nincs, akkor meg c'est la vie.
Játékokat gyűjtesz? Milyen játékot, babákat vagy másfajtát? Érdekes, ilyenről soha nem hallottam.
Én szeretem a ruhákat, a szép táskákat a cipőket az ékszereket.
Nekem nincsen gazdag barátom, bár lehet hogy kényelmesebb az élet egy olyan mellett akinek sok pénze van és ad is. Van olyan pasi aki minden drága cuccot megvesz egy fiatal nőnek? Szerintem sok nő pénzéhes csak nem hozza össze az élet olyan férfival aki nagyon gazdag igy megelékszik a valósággal.
Igen van akik kisebbrendűség miatt mondják ezt, de persze van igazságalapja is.
Többnyire azt veszik észre, hogy mondjuk van 2 totál egyforma kinézetű ember külsőre, mindkettő legyen ugyanolyan de az egyik milliomos a másik meg csóró mint a templom egere, ebben az esetben nyilván a gazdagabbat választja a nő.
Szerencsére nincsenek millióan ezek a nők, mert különben nagyon sok ember élne egyedül.
De persze vannak részrehajló nők is akiken általában már külsőre meg viselkedésre meg lehet mondani, hogy ha villantok előtte egy új Audival meg vastag tárcával és elviszem a Bahamákra akkor simán az enyém lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!