Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyzet a pénzéhes férfiakkal?
Nagyon sok olyan kérdést tettek már itt fel, ami a nők pénzéhességére vonatkozik, de mi a helyzet a férfiakkal?
Ők milyenek, ha pénzéhesek? Honnan ismered fel őket?
Van egy ismerősöm, vajon ő is ebbe a kategóriába tartozik?
Jellemzői:
-mindenben keresi a pénz szerzési lehetőséget
-soha nem viszi el sehova a barátnőjét, virágot is csak akkor kap, ha "kiharcolja" magának a lány, egyébként azt sem mondja fapapucs.
- 35 évesen bulizni akar menni, a lány (29) már családot szeretne, ha ezt szóvá teszi, akkor még a pasinak áll feljebb.
-nem lehet vele beszélgetni komoly dolgokról.
-4 éve húzza a lány fejét (lagzi, család)
.....
-nagyon megválogatja, hogy mire költ.
Igazatok van, amellett, hogy zsugori, de még pénzéhes is. Sajnos nem elég a pasinak az 1600 euros fizu, még többet akar.
Amikor a nő szóba hozza a házasságot és a gyerek témát, a pasi azzal hárít, hogy nem aktuális a kérdés. Könyörgöm 4 éve vannak együtt. Ennyi idő alatt szerintem el lehet dönteni, hogy akarok valakit egy életre vagy sem. De lehet hogy rosszul gondolom.
el vagy tévedve! akiről te beszélsz az valóban pénzéhes, de nem a nőtől akarja a pénzt, hanem alapvetően törtető és kapzsi!
amikor mi férfiak pénzéhes nőkről beszélünk akkor arra gondolunk, hogy a nő a pénzért van a férfival, hogy anyagilag kihasználja. a te példádban nem beszélsz arról, hogy a férfi ajándékokat kérne és kapna a nőtől, hogy a nő tartja el a férfit, itt pusztán csak arról van szó, hogy a férfi kihasználja a nőt. szerintem egyértelmű, hogy nem tervez vele hosszú távra, de jó ha van: elsősorban a szex miatt és persze lehet, hogy a nő főz, mos, takarít (bár ez annyira nem jellemző a mai nőkre). hidd el tudom, hogy mit beszélek, ismerős a felvázolt szituáció :D
amúgy 1600 euró még nettóban sem sok 35 évesen, bruttóban pedig egyenesen ló*fasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!