Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi-nő barátság létrejöhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi-nő barátság létrejöhet ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Mindkét félnek stabil párkapcsolata van, és romantikus értelemben nem igazán egymás esetei. Úgy értem nem tartják csúnyának egymást, de ellenállhatatlannak sem.
2015. febr. 6. 12:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Haverság meg gond nélkül, most igazából konkrétan 0 lány barátom/haverom van :DD

Egyetemen informatikai szakra járok, majdnem csak fiúkkal vagyok körülvéve, a párom barátit társasága is sok fiú (meg két lány, de ők szerintem furák és nem bírom őket).

Kiskoromtól kezdve inkább a fiúkkal spanoltam :D A haverságban tényleg nincs semmi szerintem.

2015. febr. 6. 12:52
 12/20 anonim ***** válasza:
Jó hát egészséges esetben :D Alabamán kívül kicsit gáz :D Nem vagyok Lannister, hogy bejöjjön az ilyesmi :D
2015. febr. 6. 12:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon elszomorító, hogy a legtöbben így vélekedtek, mert eddig minden esetben végül beleszerettetek a lány barátaitokba, esetleg ők tettek így, ezért megromlott a kapcsolatotok.
2015. febr. 6. 13:03
 14/20 anonim ***** válasza:

#13:

Azért vélekedek így, mert soha nem volt lány barátom :-P (így beléjük szeretni sem tudtam). Egyszerűen nem tudok egy más neműre barátként tekinteni ... Mindegyik potenciális zsákmány :-D :-D

2015. febr. 6. 13:06
 15/20 A kérdező kommentje:
Házas férfiról van szó, nekem is van párom és gyermekem. Jól néz ki, de nem az esetem, én meg pláne nem az övé. Kedveljük egymást, jó dumálni meg "hülyéskedni" vele, de ha bármelyikünk tóbbet akarna, abban a pillanatban véget vetnék a dolognak.
2015. febr. 6. 13:25
 16/20 anonim ***** válasza:
33%

Barátság extrákkal igen. Vagy ha nagyon ritkán találkoznak akkor is lehet h működni fog. Továbbá ez csak akkor lehet ha egyiküknek se terszik a másik.

#8-hoz pedig hozzátenném hogy nekem is volt olyan fiúbarátom aki olyan volt mintha a testvérem lenne. Na vele volt a legjobb a szex (érzelmileg), mégis tönkretette ez a dolog a barátságunkat :(

2015. febr. 6. 13:30
 17/20 A kérdező kommentje:

Hát tényleg elég elszomorítóak ezek a válaszok. De vajon tényleg nem lehetséges, ebben az esetben sem? Én egyelőre biztos nem érzek többet, és őt is úgy ismertem meg, hogy nagyon szerelmes a nejébe (mondjuk nincs még egy éves a házasságuk, de nekem boldognak tűnnek). Egyszerűen csak jó néha dumálni, meg olykor mászkálni a városban, meginni együtt egy kávét.

Na jó, az igaz, hogy sármos, sőt, mi az hogy, de már nem vagyok szexéhes tini, és egy ideje átértékelődtek bennem a dolgok, nem látok minden hímben potenciális szexpartnert, nála meg még javában ott a rózsaszín köd, nem mintha nem flörtölne a csajokkal, mert a férfiak már csak ilyenek, de azért a bugyit nem beszéli le senkiről, egyszerűen csak kedves, figyelmes, odavet egy-két bókot, meg mosolyt, meg viccelődik, de én ezt nem is veszem komolyan. Egyszerűen csak jó a kedvem, ha rá gondolok. Felvidít, ha keres, vagy rám ír. Aztán elkezdtem agyalni, hogy ez hogyan lehetséges, ez abszurdum, de mégis így van. Remélem ez nem is fog megváltozni, hogy barátok, vagy inkább haverok vagyunk, úgy értem romantikus irányban, nem rúgnám fel szívesen egyikünk párkapcsolatát sem, nem vagyok az a fajta (bár a párom exe ezt biztos cáfolná.. de az más téma).

Mondjátok, biztos nincs esély? Mert akkor már most szép lassan lezárnám az egészet, még ha fáj is, mert tényleg nem kockáztatnám egyikünk kapcsolatát sem.

2015. febr. 6. 15:51
 18/20 anonim ***** válasza:

Ebből van az, hogy majd jön egyikőtök kapcsolatában egy kis hullámvölgy - ami mindig jön előbb-utóbb - és rohantok egymás karjaiba.

Egyébként meg ilyen "ismeretség" esetében ne mondja nekem senki, hogy soha nem képzeli el milyen lenne a másikkal egy szex, ott hogy viselkedne, mit nyújtana ... Biztos Te is elképzelted már szex, maszturbálás közben, hogy vele vagy :-P

2015. febr. 6. 15:56
 19/20 anonim ***** válasza:
48%
Egyértelműen van. Ha nem is sok de van. Nem haverság, barátság és nekem nem az esetem neki meg van valakije.
2015. febr. 6. 16:03
 20/20 A kérdező kommentje:

Hát jó, még az elején volt, hogy elképzeltem, de megtenni nem érné meg, ha szinglik volnánk sem. És már egy ideje el sem képzelem magunkat olyan helyzetben, mert aztán meg a következő találkán teljesen hülyének érezném magam.

Egyébként a testi kontaktus is minimális köztünk, nem puszilkodunk, meg ölelkezünk, és eszünk ágában sincs megfogni egymás kezét. Na jó, néha hozzáérünk egymás karjához, vállához, vagy hátához, de csak nagyritkán, a köszönő ölelés (mint a fehér holló) is kb. 2mp-es, míg megveregetjük egymás lapockáját.

2015. febr. 6. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!