Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi-nő barátság létrejöhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi-nő barátság létrejöhet ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Mindkét félnek stabil párkapcsolata van, és romantikus értelemben nem igazán egymás esetei. Úgy értem nem tartják csúnyának egymást, de ellenállhatatlannak sem.
2015. febr. 6. 12:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
48%
nincs fiú és lány barátság.
2015. febr. 6. 12:42
 2/20 anonim ***** válasza:
66%
Már hogy ne lenne... Simán elképzelhető.
2015. febr. 6. 12:42
 3/20 anonim ***** válasza:
Kicsi az esély, de a kis esély is valami...
2015. febr. 6. 12:43
 4/20 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen nagyon a gyakorlatban hogy "férfi nő barátság".

Általában valamelyik fél titokban bele van zúgva a másikba akár 20-30 éven át is (az most más kérdés, hogy ennek mennyi értelme van).

Van pár kivétel: általában gyerekkori jóbarátok, vagy olyanok akik jártak ugyan, de aztán nem jött össze a dolog, de elég értelmesek voltak ahhoz, hogy utána is jóban legyenek.

Egyéb esete nemigen vannak. Nem is igazán lehet. Gondolj bele ha az egyikük szerelmebe esik... Furán venné ki magát ha ezzel a "baráttal" jobb lenne a viszonya mint a barátnőjével/barátjával...

Haverság viszont simán lehet. De nagyon sok ember a haverságot barátságnak titulálja aminek nem sok értelme van.

2015. febr. 6. 12:45
 5/20 anonim ***** válasza:
18%
Csatlakozom #1-eshez! Nincs! Az csak egy kompromisszum valamelyik fél részéről, aki többet akar ...
 6/20 anonim ***** válasza:
Ha nem egymás esetei, akkor talán. De én is azt vallom, hogy nem igazán létezik női-férfi csak barátság.
 7/20 anonim ***** válasza:
90%

persze!

nem kell ehhez stabil parkapcsolat se semmi.

nekem az osszes igaz baratom. (igaz csak 3 van)

lany.

a haverok fiuk. de azt vettem eszre h lanyokkal jobban el lehet beszelgetni.

termesztesen lesz olyan h estleg tetszeni fogtok egymasnak. v csak az egyik fel. de ez normalis.

es ha nem erosited ezt. elmulik.

sztem legtartosabb baratsag fiu es lany kozott lehet csak :)

(teny. a baratnom kishilyan kinyir emiatt.. feltekeny. )

18/f

2015. febr. 6. 12:47
 8/20 anonim ***** válasza:
90%

Van egy fiú barátom, 5 éves korom óta ismerem, kb mintha a tesóm lenne, nagyon bizarr egyáltalán arra gondolni, hogy mi ketten együtt lennénk :D Tényleg kb mintha a tesóm lenne, az emberek nem vonzódnak a tesójukhoz, akárhogy néz ki.

Ő is így vélekedik, én szoktam segíteni neki ha épp fűz egy csajt, én meg évek óta stabil kapcsolatban vagyok.

Nem gyerekkori barátságnál már nem annyira hiszek benne, SZERINTEM akkor már nem tud kialakulni ez a tesó-feeling, legalábbis nekem sok fiú haverom van, de egyikük se "az igazi" :D Velük csak társaságban eldumálok, nem közeli barátok, és sose lesznek azok.

21/L

2015. febr. 6. 12:49
 9/20 A kérdező kommentje:
Inkább haverságra gondoltam, mint legjobb barátságra.
2015. febr. 6. 12:49
 10/20 anonim ***** válasza:

"az emberek nem vonzódnak a tesójukhoz"

Nem a francot ... majd felnősz :-D

2015. febr. 6. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!