Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lanyok miert oltoznek ki es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lanyok miert oltoznek ki es sminkelik magukat meg az iskolaban is?

Figyelt kérdés

2015. febr. 6. 12:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
12%
Mert remélik a fizika 5-öst egy cumiért. Csapd ide, hogy térdvédő is van emiatt náluk...:'D
2015. febr. 6. 12:35
 2/14 anonim ***** válasza:
54%

A nők egymásnak öltöznek!

Leszarják a pasikat! :D

3/14 anonim ***** válasza:
15%
mert kúrni akarnak mint a fiúk, csak ezt kevesen vallják be.
 4/14 anonim ***** válasza:
Én sem értem. A húgomnak pl egy kész rituálé előzi meg a reggeli elindulást.
2015. febr. 6. 12:37
 5/14 anonim ***** válasza:

en suliba max szempillaspiralt rakok fel, azt is azert mert szeretem ha a szemem ki van hagsulyozva :)

Ki oltozni nm szoktam, inkabb az ,,egyszeru de csini'' oltozest valasztom :)

Amugy amennyire tudom lanykent, azert teszi ezt nehany lany h felhivaja magara a fiuk figyelmet, vagy mert meno akar lenni.

2015. febr. 6. 12:38
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok lány, de azért én sem melegítőben meg atlétában megyek olyan helyre ahol sok emberrel találkozom a nap folyamán.
2015. febr. 6. 12:40
 7/14 anonim ***** válasza:
#6 Nem is erről van szó, de pl a húgom szinte sehova sem megy el előkészület nélkül, ami nála úgy MÁSFÉL óra!, bár néha több. Smink, hajsütés meg minden.
2015. febr. 6. 12:43
 8/14 anonim ***** válasza:
Szereten csinosan megjelenni :D Én is egyébként, csak nekem ehhez nem kell másfél óra
2015. febr. 6. 12:49
 9/14 Fényember ***** válasza:
én például nem tudom..szeretem ha megnéznek az emberek hogy "húú nézd már haver" meg én így érzem jól magam..imádom ha alapozó érintheti az arcomat..most például hetekig beteg voltam és alig vártam már hogy végre indokoltan lehessek szép és ragyogó...nem tudom...egyszerűen jó érzés szépnek lenni és annak is érezni magamat..ezért sminkelem ki magamat és vasalom a hajam:) (ha érdekel kedves kérdező küldök egy képet privátba hogy azért nem viszem túlzásba:))
2015. febr. 6. 12:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Én is szeretek sminkelni, öltözködni...jó erzés ha az embert elismerik érte. Persze nem lehet erre alapozni, hisz múlandó, de addig néz ki jól a szemhéjtus, amíg nincsenek ráncaim:)
2015. febr. 6. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!