Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy csaj a pasim olebe ult....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csaj a pasim olebe ult. Szerintetek mennyire jogos hogy kiakadtam?

Figyelt kérdés
Ez az eset meg majusban tortent akkor meg csak par honapja jartam a baratommal de most mat egy eve egyutt vagyunk. A csaj amugy nyomul ra es osztalytarsak es tavaly az osztalykirandulason a pasim olebe ult aki ezt hagyta neki. Viszont a baratom ezt nekem csak egy honapja mondta el. Utaljuk egymast a csajjal mar tobb probalkozasa is volt. Azota nem bizok a pasimban es ot idegesiti hogy baszogatom ezzel az esettel.
2015. febr. 5. 19:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Remélem megcsal!!!! Hahaha :))))))
2015. febr. 5. 20:03
 12/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a kedves valaszokat:)
2015. febr. 5. 21:17
 13/13 PearlDiver ***** válasza:
A kiakadásod jogos, de nem kell hogy ellene fordulj. Szerintem ne veszekedj meg pörölj emiatt, hanem értékeld hogy őszinte veled és szeretettel értesd meg vele, hogy ez neked rosszul esik. Próbálja magát a fordított helyzetbe képzelni, hogy jobban megértsen.
2015. febr. 6. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!