Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges volna, hogy lassan beleszeretek? L/18
Arról van szó, hogy pár éve udvarolt nekem egy fiu akivel most jó barátok vagyunk. Akkoriban 16 voltam és még ő is alig 20 szerelmes volt belém és viszont nem tudtam ugy érezni íránta és nem akartam kihasználni ezért elutasítottam. Most 18 vagyok, ő 22, és ő szerelmes belém. Ennyi biztos. Viszont mostanában mintha én is többet éreznék íránta, folyton írunk egymásnak, megkérdezzük milyenvolt a másik napja, órákig tudunk beszélgetni, ő nagyon kedves és folyton kérdezgeti, hogy vagyok, ha beteg vagyok ötleteket sorol fel, hogy hogy lehetnék jobban. Olyan kedves, én meg alig várom, hogy írjon, ha nem ír én írok, kérdezem, hogy van, mit csinált ma, jól van, hiányolom. Még sosem voltam szerelmes. Ez szerelem lenne?
Bocsi, hogy ilyen hosszu lett és azért ha zagyváltam. Bocsi a helyesírási hibákért is, telóról írok. Kérlek csak értelmes válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!