Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha van 1baratnom, lassan 1eve, de mas is tetszik! (? )
10Honapja vagyunk egyutt,nagyon szeretem,de van a suliba 1masik lany,aki tetszik,moat jott at szeptemberbe a suliba,sokszor alnodtam vele,de utana nem erdekelt,most megint almodok vele altalaba,neha o is nez a suliba,de csak neha beszelunk,baratnom nem szereti ha koszonok neki,meg aztse..telorol irtam,normalis valaszokat kerek.
16/F
én úgy vagyok vele hogy ha valakit szeretek abba nem fér bele az SE hogy tetszen nekem más ....
akkor ezután gondolkozz el szerintem egyértelmű
A kérdés: mit érzel a barátnőd iránt? És mit a másik iránt?
A tetszés egy külső dolog. A vonzalom már egy más dolog, a szerelem pedig szintén más. Ha valaki tetszik (azaz: szépnek, nőiesnek, szexinek találod), azzal még önmagában nincs gond. Ha már vonzódsz hozzá, ott már érdemes elgondolkodni, hogy akkor miért is van neked barátnőd? Ha meg szerelmes vagy belé, akkor tiszta sor, szakíts barátnőddel, és járj ezzel a csajjal.
De egy külső tetszés, meg egy-két álom semmit nem jelent.
Nekem is van fiu aki tetszik.. Talan kicsit vonzodom is hozza,de tudom hogy nem jonnek ossze vele soha,es nem kell nekem,a paromat szeretem es vele akarok lenni. Pont.
11 hos kapcsolat,17/L
ismerkedj, szerezz tapasztalatokat, mikor ha nem most?
menj oda a csajhoz, hajra!
Nagyon szeretem a baratnom,de nem hiszem,hogy a masik csaj osszejonne velem,mivel van 1 "alakulo" kapcsolata de nem nagy szam..
//Telorol irtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!