Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, járnátok egy 15 éves, koránál érettebb lánnyal?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok, köszi.:)2015. febr. 5. 15:31
31/39 anonim válasza:
Ha nem tul komoly lehet vele viccelodni meg huyleskedni akkor okes de ha ez a full komoly akkor offos 15F
32/39 anonim válasza:
Te lennél az a 15 éves lány?
Ha nem, te hány éves vagy?
Egyébként, igen, én járnék. :)
20/F
33/39 A kérdező kommentje:
15 vagyok.:)
2015. márc. 7. 21:18
34/39 anonim válasza:
én simán! Ha megvan a kölcsönös szimpátia, miért ne?
25/F
172cm
kék szem
;)
35/39 A kérdező kommentje:
:))
2015. márc. 8. 17:43
36/39 anonim válasza:
Az hulye aki nem jarna egy ilyen kis cukorkaval :)
37/39 Takacs Laszlo 15 válasza:
Ha 18 alatt lennek,akkor igen.
38/39 A kérdező kommentje:
36-os Cukorkával? Ezt hogy érted?:DD
2015. márc. 16. 20:17
39/39 anonim válasza:
miért akarnak a férifak koruknál jóval fiatalabbakkal kapcsolatba lenni? ez csak szerintem gáz hogy van ilyen 10-5 év kor külömbség ? ezek a férfiak nem tudnak érvényesülni a saját korosztályukba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!