Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, járnátok egy 15 éves, koránál érettebb lánnyal?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok, köszi.:)2015. febr. 5. 15:31
1/39 aladar12 válasza:
ma már minden kislány érettebb a koránál?
nem járnék 19f
2/39 anonim válasza:
Ez attol fugg, de szerintem igen :)
17f
3/39 anonim válasza:
Nem! Viszont szo.pattatnám magam vele heti 3x biztos! :)
5/39 anonim válasza:
Persze, szeretem az érett lányokat! 41
6/39 anonim válasza:
Nem hiszem. Bár én 22 vagyok. De azért mindenki másképp látja ezt a "koránál érettebb" dolgot, mert lehet Te így érzed, de ha a fiú aki idősebb meg nem ezt érzi akkor mindegy is.
7/39 anonim válasza:
küldj képet azon sok mulna hogy néz ki :D
8/39 anonim válasza:
Manapság tényleg minden tizenéves "érettebb a koránál". Vicces. Én is ezt gondoltam magamról 15 évesen. Majd 10 év múlva rájössz, hogy nem volt igazad. Abba egyetértek,hogy a lányok agyilag hamarabb érnek. Meg testileg is. De attól,még nem lesz a koránál érettebb.
9/39 anonim válasza:
Mindegyik tini azt hiszi, hogy érettebb a koránál, holott a legtöbbjük, beleértve azokat is, akik netes fórumon hirdetik, hogy milyen érettek valójában csak beképzelt és külső perspektívában való gondolkodásra képtelen buta kisgyerekek, akik azt hiszik, hogy csak azért, mert menstruálnak, vagy mert pelyhesedik az álluk máris felnőttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!