Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet túl kicsit vagy a cotonnal volt baj?
hali
szóval szexeltem egy csajjal először életemben, de én kb semmi súrlódást nem éreztem tehát nem is tudott nagyon izgatni a dolog.
mi lehetett a gond?
talán a coton miatt nem éreztem semmit?
vagy túl kicsi lenne?(14-14,5 cm hosszú)
előre is köszönöm a válaszokat!
gumi
nem véletlen mondják mint zokniba lábat mosni olyan
értem köszönöm.
tudnál jókat ajánlani? amiket biztonságosak, de elég vékonyak?
(én amúgy masculan goldban voltam)
Előtte nem sokkal verted ki.
Én úgy élvezem igazán a szexeket, ha a szex előtt 2-4 napig nem verem ki és egyáltalán nem nyúlok a farkamhoz.
köszi a coton ajánlatot!
és amúgy ja előtte való nap kivertem. szóval azt sem kellett volna?
Az óvszerek ilyenek.
Vagy vegyél vékonyítottat, vagy kisebb méretűt, az jobban ráfeszül,kisimul a cerkán és egy fokkal jobb bír lenni, de a gumi nélküli szexhez nem fogható. Tehát ha tartós kapcsolatban vagytok előbb utóbb jobb a tabi.
Igen. Most hogy barátnőd van verd ki minél ritkábban. Tudom hogy durva, de a szex előtt 3-4 napig ne verd ki egyáltalán.
Minél ritkábban vered ki, az ágyban is annál jobban fogod érezni a dolgokat és nem lesz ilyen gondod mint most.
nem lehet hogy a csaj volt túl tág? így nem töltötted ki belül..
mi masculant szoktunk használni, abból is a bordázottat és az érdeset..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!