Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg találkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg találkozni akar egy lány Molnár Krisztiánnal vagy csak szívatja valaki kamu profillal?

Figyelt kérdés
2015. febr. 4. 18:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

5-ös válaszoló :

"El sem tudjátok képzelni, milyen kemény élete lehet."

Kemény élete van? Szerintem meg aranyélete van, nem kell dolgoznia, eltartják a szülei, ki nem cserélne ezzel? Az már más kérdés hogy Krisztiánnal ki akarna cserélne, mert nem hiszem hogy sokan cserélnének egy cigitől bűzlő, rohadtfogú, alkoholista, 180 kilós elkényeztetett tahóval, mert az.. elég volt pár videójába betekinteni, undorító amit művel.

2015. febr. 6. 20:09
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
Háháhá... lemondta a randit Krisztián, mert hideg van :)) Itt éppen hétágra süt a nap, de még ha nem is sütne, akkor is be lehet ülni valahová... egyértelműen beszart a randitól, mondjuk amilyen gyáva, nem is csodálom. Mindenesetre ezzel a lépésével sem fog nőni a népszerűsége... nem baj, továbbra is marad a gép, a kóla, cigi, alkohol ezerrel.
2015. febr. 7. 14:34
 13/19 anonim ***** válasza:
86%
Jé, ki az aki lepontoz? Tán nincs igazam hogy gyáva? Akkor meg miért rinyált vagy tíz videójában hogy hú de jó lenne ha lenne barátnője meg minden, és most életében először talán alakulhatott volna valami valakivel, erre nem megy el. Az időjárás nem lehet kifogás, ha nekem lenne randim egy csajjal, mennék még mínusz 20 fokban is, ez meg inkább otthon mereszti tovább a hájas seggét.. hát nem egy szerencsétlen nyomorék lúzer az ilyen?
2015. febr. 7. 15:13
 14/19 A kérdező kommentje:
Én is néztem... :D Nagyon olcsó kifogás. Bezzeg 1 hete nem zavarta a rossz időjárás. Betojt.
2015. febr. 7. 17:13
 15/19 anonim ***** válasza:
89%

Az lehet, de ő van olyan bászli, hogy inkább lemondta, mert hogy hideg van. :D

https://www.youtube.com/watch?v=qa3moem8r-0

Most komolyan... ez már gáz, hogy lehet valaki ilyen nyámnyila.

#8: Szép leírást fogalmaztál meg.... magadról.

Tudod, attól, mert valaki kimondja az esetelgesen fájó tényeket, attól még nem lesz se bunkó, se korlátolt, se ostoba, se tudatlan, és előítéletes végképp nem. (Előítéletesnek is csak az nevezett még életemben, aki kb. annyira ismer, mint papucsállatka az integrálszámítást.) De tudod, mit? Fejtsd ki, hogy ebben mi (és miért) volt az előítélet. Te inkább vagy előítéletes azzal, hogy zsigerből támadsz mindenkit, akinek a véleménye nem egyezik a tiéddel, úgy, hogy szemmel láthatóan semmit nem láttál még a fentebb említett "videjósból".

Tudod, a tények azok tények. Az ember van, amiről tehet, és van, amiről nem. Ha valaki nem születik egy görög istennek, arról nem tehet. Ha valaki betegség miatt lesz taszító külsejű, arról sem tehet. De ha attól lesz visszataszító, mert extrém mértékben igénytelen, és minimális mértékben sem ad magára, akkor arról bizony ő tehet. Ez nem előítélet, ezek a tények. Ha én egész nap vedelnék, ennék, bagóznék, és ki se mozdulnék a lakásból, és ennek következtében egy undorítóan elhízott, rohadó fogú alak válna belőlem, azt csak magamnak köszönhetném. Csak tudod, egy valamire való ember azért ad magára.

Na meg tudod, aki olyan primitív, alpári stílusban képes "videjózni", mint ahogy ő tette némelyik "videjójában", az nagyon sokat elmond róla. Persze, gondolom, te ezeket nem láttad, és csak zsigerből kötözködsz azzal, aki nem ért egyet veled.

#13: Vannak ilyen emberek. De ha ők ettől lesznek boldogok, pontozzanak le. :D

Azért érdekes, vannak, akik itt teljes erejükből védik őt (gyanítom, alig láttak tőle videjót, csak ugye szerencsétlen pufók, ezért védeni kell), de úgy kíváncsi lennék, közülük hányan próbálkoztak meg barátkozni Krisztiánnal? Persze, hogy szinte senki. És miért? Mert ők sem szívesen barátkoznának vele. Itt persze osztják az észt, hogy szegény gyereknek milyen rossz, stb, stb.

[link] Persze, ezzel senki nem példálozik, hogy ez a szegény, aranyos gyerek milyen stílusban beszélt. Vajon miért nem?

2015. febr. 10. 02:57
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Röhögve aláztok itt egy retardált, alighanem génhibás szerencsétlent, akinek esélye sincs megvédenie magát, mert a szavaitokat sem értené, ha történetesen olvasná ezt. Nehéz lesz bebizonyítani, hogy én vagyok az agresszív, embertelen bunkó, de csak gyerünk, írj még egy kisregényt, dicsekedj még egy sort, hogy jobb vagy egy 75 IQ-s, 150 kilós nyomorék szerencsétlennél.

Én pontosan tudom, miért ilyen ellenfeleket választotok.

2015. febr. 10. 03:41
 17/19 anonim ***** válasza:
92%

Retardált, génhibás? Még ha az is, akkor ez már mentesíti attól hogy milyen undorítóan viselkedik és igénytelenül él? Ennek semmi köze a genetikához.

"Én pontosan tudom, miért ilyen ellenfeleket választotok."

Húú, most hogy ezt tudom, tősgyökeresen meg fog változni az életem :)))

2015. febr. 11. 09:24
 18/19 anonim ***** válasza:
85%

A legújabb videó is élményszámba megy, Krisztián perceken keresztül motyog hogy valami gyerekkel összeveszett és Krisztián "jó" szokása szerint le is tiltotta... azzal akivel nemrég még életre szóló barátságot tervezett.. hát nem szánalmas? :))) A Facebookját is törölte... de akkor így hogy fog csajozni? :)))) Mondjuk azt sem hinném hogy az a csajszi (Kováts Anna) valóban akart volna randizni vele.

Azt megkérdezném Krisztiántól (csak nem lehet sehol, mert youtube-n is tiltva van a kommentelési lehetőség), hogy tulajdonképpen kinek, de még inkább minek csinálja ezeket a videókat?

2015. febr. 12. 11:19
 19/19 anonim ***** válasza:
87%

"Röhögve aláztok itt egy retardált, alighanem génhibás szerencsétlent, akinek esélye sincs megvédenie magát"

Én meg azt mondom, ha valaki az interneten nevét, arcát vállalva a véleményével színre lép, azzal vállalja azt is, hogy lesz, akinek nem tetszik. Ha ez az illető másokat elküld a ..csába, akkor ne lepődjön meg, ha mások meg őt fogják elküldeni. Ha meg gáz, amit csinál, akkor ne csodálkozzon, ha lesznek, akik leszólják. Senki nem kényszerítette arra, hogy vlogoljon.

Ha meg tényleg nincs józan ítélőképessége, és képtelen felmérni a tettei lehetséges következményeit, akkor bizony a szülőknek kéne figyelni rá, hogy a fiuk mit csinál.

"Krisztián perceken keresztül motyog hogy valami gyerekkel összeveszett és Krisztián "jó" szokása szerint le is tiltotta... azzal akivel nemrég még életre szóló barátságot tervezett"

Miért nem lepődök meg ezen? Ezért nincs neki egy barátja sem, mert senki mellett nem bírja ki huzamosabb ideig.

"tulajdonképpen kinek, de még inkább minek csinálja ezeket a videókat?"

Senkinek. Csak látta, hogy ez most menő, és azt gondolta, hogy ha ő is videózik, akkor ő is menő lesz.

2015. febr. 16. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!