Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Rossz lányok.hu-n a szép lányok tényleg úgy néznek ki, mint a képeiken?
Figyelt kérdés
Bevallom,néha nézegetem az oldalt,és egy-két lány nagyon szépnek tűnik(csak a 18-24 évesek közül érdekel,mert én is ez a korosztály vagyok).Csak az a baj,hogy nem tudom, mennyire lehet hinni a képeknek(állítólag ellenőrzött képek,de akkor is).Akinek esetleg van tapasztalata,az mit tud erről mondani?Előre is köszi :)2015. febr. 4. 18:00
1/6 anonim válasza:
Olvasd el a kommenteket. A legtöbb tényleg olyan, mint a fotókon, ha vagy még szebb.
3/6 anonim válasza:
Igaziak a képek. Ha kamu képet találsz, kapsz az oldaltól 10.000 Ft-ot.
4/6 anonim válasza:
Én általában bejelölöm,hogy olyat adjon be aki ellenörzött. Van néhány retusált kép azért de kb úgy néznek ki....hát van aki picit pufibb valójában van aki vékonyabb....jó lenne már egy ilyen állandóan nézegetem őket.
5/6 anonim válasza:
Lány vagyok, most megnéztem az oldalt. Hát semmi különös, nem tudom szerintem egy csomó csaj ilyen külsejű.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!Tehát akkor nem kell félnem,hogy egy szépséggel beszélek telefonon,és egy rémmel találkozok?(már bocs a durva hasonlatért,de az ilyen "vakrandikon" sose lehet tudni).Én is olvastam a kommenteket,ahol tényleg azt írják,hogy igaziak a képek, de én a ti véleményetekre jobban adok :) Az nem lenne ciki,ha esetleg találkoznék egyel,aki tetszik? Még nem nagyon voltam komolyabban lánnyal...
2015. febr. 4. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!