Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/10 anonim válasza:
az arca ezen a képen szép de a teste már tényleg túlzás. kb annyira formás h rémisztően torz.. whhaa
3/10 anonim válasza:
Ez lány? Én egy fehér bálnát látok a képen.
4/10 anonim válasza:
szerintem nem szép. a hasa esetleg oké,olyat elfogadnék, de a csípőjétől lefele :O nem tehet róla, de így az összképe nem szép
5/10 anonim válasza:
Mint egy karikatúra. Rettenetes...
7/10 PearlDiver válasza:
Deréktól felfelé szép. De nekem is gyanús hogy van a képben némi szerkesztés...
9/10 anonim válasza:
arca szép,minden egyéb borzalmas rajta
valszeg az egész teste narancsbőrös és a segge is tuti olyan,mint aki kapott egyet péklapáttal
10/10 anonim válasza:
Találkoztam már olyan Nővel akinek a derék és csipő mérete 72/110 volt és egyáltalán nem volt dagadt, még narancsbőre sem volt. A Női konfekcióban 23-25cm különbséggel dolgoznak, mondhatni ez az átlagos. A 30cm már ritkának számít, ami felette van az különleges!!!
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!