Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki Interneten ismerkedik mind defektes?
Figyelt kérdés
2015. febr. 4. 17:13
11/17 anonim válasza:
Mivel olyan kevés a kivétel, nyugodtan lehet általánosítani. Én is defektes vagyok :D
12/17 anonim válasza:
Egyébként mindenkinek van defektje, maximum kevésbé feltűnő.
13/17 anonim válasza:
Magamból kiindulva igen, de ez ronda általánosítás lenne.
14/17 opened paradise válasza:
Szerintem nem csak aki neten,hanem úgy ahogy van mindenki.
15/17 anonim válasza:
Szerintem nem. Ha belegondolsz, hogy a mai világ mennyire az internet köré épül akkor logikusnak tűnik, hogy sokan az interneten keresztül találnak párt. Ez már nem a kilencvenes évek vége, az interneten ismerkedők már nem javarészt aberréltakból állnak. Aki akár társkeresőn, akár más oldalon ismerkedik az szerintem manapság már leginkább azért teszi ezt, mert vagy nincsenek olyan barátai akikkel eljárhatna olyan közösségbe ahol megismerhet új embereket, vagy egyszerűen csak nem szeret eljárni szórakozni, és így a legegyszerűbb. Plusz manapság a kis falvakban élőkre sem az jellemző, hogy ugyanazon a településen élik le az életüket és a szomszéd utcában lakóval házasodnak össze. Az apróbb településen élők számára kevés más lehetőség van arra, hogy sok korukbelivel megismerkedhessenek.
16/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem érzelmi indíttatásból mondom, de azon lányok valószínűleg azok akik rövid időn belül nem találnak párt, mivel a lányokhoz özönlenek a levelek, kezdeményezések a netes társkeresőkön.. vagy nem komolyak az ismerkedési szándékaik, de mégis fent vannak, de hogy minek...?
17/17 anonim válasza:
Dehogy is, mindenhol vannak defektes emberek, azok között is akik nem neten ismerkednek.
sőt én már azt mondom, hogy lassan neten nehezebb lesz ismerkedni mint élőben, mert neten baromi nagy a választék és nagy a szűrés.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!