Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha egy fiú közeledik, és a lány teljesen normálisan visszautasítja, akkor hülye ribi, ha nem szól semmit, akkor gerinctelen, és így tovább? (többi lent)
Tisztelet a kivételnek természetesen, tudom, hogy nem mindegyik srác és férfi ilyen.
De szerintem sokan nem értik meg, hogy nem csak visszautasítva lenni kínos, hanem visszautasítani is úgy, ha nem vagy tahó, és nem akarod megbántani a másikat. Nagyon sok fiúra jellemző az, hogyha ők bepróbálkoznak, onnantól kezdve nem lehet jól kijönni a dologból, mert ha megmondom neki, hogy nem szeretnék tőle semmit, beképzelt leszek, ha ignorálom és ráhagyom, hogy majd észreveszi magát, akkor gyáva féreg, ha kedves vagyok vele, akkor hitegetem, etc. Ilyenkor mit akarnak, hogy jöjjek össze velük sajnálatból, vagy mert nem tudok olyan "lerázást" már kitalálni, ami után nem én leszek a szemétláda?
Ez nem számít.
Teljesen mindegy, hogy hogyan és mikor és hogy mondod meg neki h nem lehet semmi mert csak azt érti meg az ember ilyenkor férfi és nő is, hogy "nem tetszem neki"
Aztán az, hogy ezt ki hogy kezeli az már ne érdekeljen. DE! Minél hamarabb add tudtára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!