Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek sulis társal v. munkatársal?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják azért nem jó mertha szétmennek akkor utána még kitudja hány évig kell egymás szemébe néznijük és lehet, hogy a kapcsolat után nem maradnak barátok.. mi a véleményetek erről?2010. febr. 9. 21:28
11/11 anonim válasza:
nekem volt kapcsolatom sulitársammal. közvetlen melletünk lévő teremben 'lakott', és mindig rajtam lógott.
szétmentünk fél év után, suliból el is ment hálistennek. ha szakítás után is el kellett volna viselnem, hogy látmo, nem bírtam volna ki.
szóval nem jönnék össze mégegyszer így, ilyen szituban. házi nyúlra nem lövünk. igaz, mostmár megint jóban, beszélőviszonyban vagyunk, de azért mégis.
osztálytársaim is jöttek össze - szakitottak. most nem szólnak egymáshoz, pedig kapcsolat előtt nagyon jól kijöttek, amikor még nem volt köztük vonzódás.
keress inkább sulin kívül. érdemesebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!