Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek sulis társal v....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek sulis társal v. munkatársal?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják azért nem jó mertha szétmennek akkor utána még kitudja hány évig kell egymás szemébe néznijük és lehet, hogy a kapcsolat után nem maradnak barátok.. mi a véleményetek erről?
2010. febr. 9. 21:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Én mindenkivel összejövök.
2010. febr. 9. 21:28
 2/11 anonim ***** válasza:
én megkockáztattam.. eddig úgy néz ki hogy működik(L)
2010. febr. 9. 21:29
 3/11 anonim válasza:

Idén lettem középiskolás és év elején bepróbálkoztam egy osztálytársnőmnél de a végén arra jutottunk, hogy ennek nem lesz jó vége és így inkább megeyeztünk abba, hogy legyünk barátok és azóta is jókat tudunk beszélgetni!

16/F

2010. febr. 9. 21:30
 4/11 anonim ***** válasza:
hát a sokan azt mondjákba én is benne vagyok. hidd el, nem jó minden eggyes nap látni:(
2010. febr. 9. 21:31
 5/11 A kérdező kommentje:

értem.. majd nemsokára középsulis leszek és hát van egy gyerek aki nagyon hajt.. állítólag osztálytársak leszünk. lehet megkockáztatom. :)

Jöhetnek még a válaszok illetve tapasztalatok! :)

2010. febr. 9. 21:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Én nem. Hogy néz az ki, hogy mindig a pároddal vagy, nem elég hogy odahaza mindig együtt vagytok, még munkahelyen is.

beleőrülnék.

F/21

2010. febr. 9. 21:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Próbáltam és amikor szétmentünk tök szar volt...

De legalább az volt benne jó, hogy próbáltunk barátok maradni... meg nem köpködtünk egymásra...

plusz az is szerencse volt h. nyolcadikban szakítottunk majdnem év végén

2010. febr. 9. 21:57
 8/11 anonim ***** válasza:
én 2 és fél hónapot jártam a suli társammal:D de mióta szakítotunk max néha ha köszönünk egymásnak de mivel rendesen átb@szott ezért van olyan h úgy elmek mellete h úgy teszek mintha nemis ismerném
2010. febr. 9. 22:08
 9/11 anonim ***** válasza:
aha szóval dedó. Szerintem érettebb emberektől kérdezett a kérdező.
2010. febr. 9. 22:11
 10/11 anonim válasza:
Én igen
2010. febr. 12. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!