Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utasítottatok már vissza olyat, aki tetszett nektek? Miért?
Igen.
Elso perctol kezdve azt ereztem, hogy o a nagy o, megis azt hallottam rola masoktol, hogy nocsabasz.
Visszaurasitottam, de banom, mivel akik mondtak jol eltulkztak a dolgot. Azota is bele vagyok bolondulva, es latom rajta, mintha meg mindig erdeklodnd irantam.
De talan mar keso.
22L
Volt ilyen és azért, mert túl jó csajok voltak az exei, a féltékenységem meg megmérgezte volna a kapcsolatot.
20/L
Volt rá már precedens, hogy egy akkor még ismeretlen Nő egy táncos szórakozóhelyen úgy visszautasított mint a pinty. Aztán vagy fél óra múlva odajött beszélgetni, majd kis idő múltával közölte Velem, hogy egyáltalán nem olyan személyiségem van mint aminek külsőleg látszom.....hát nem tudtam hova tenni. Visszakérdeztem, hogy miért változtatta meg a döntését, amire azt válaszolta hogy utánam kérdezett.
37F
Igen. Azért, mert volt barátnője.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!