Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hiányzik a csókolózás nagyon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik a csókolózás nagyon, de a barátom messze van mit csináljak?

Figyelt kérdés
egy szerelmes lány 20+
2010. febr. 9. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Ha szereted ˙gondolom, mivel azt írtad, h szerelmes vagy a srácot, ne csald meg.
2010. febr. 9. 20:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
háát nehéz ügy.. de ha szerelmes vagy és messze van akkor igazából nem tudsz mit csinálni csak rávenni hogy jöjjön gyakrabban vagy te menj hozzá többször... mennyire van messze?
2010. febr. 9. 20:32
 3/10 anonim ***** válasza:
23%
smárolj vmelyik bnőddel ;) ettől még nem vagy lezbi, és nem bűn
2010. febr. 9. 20:34
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
Vagy smárolj velem, vagy vegyél egy kutyát.
2010. febr. 9. 20:35
 5/10 anonim ***** válasza:
kössed le magad valami mással. találkozz a barátaiddal ,szervezz programokat, keress új hobbit addig, de ne lépj félre egy csók miatt. különbeis akkor az ember a párjára vagyik hogy, vele lehessen, őt őlelje, őt csókolja, nem csak az élményért.. vagy én vagyok defektes?
2010. febr. 9. 20:51
 6/10 anonim ***** válasza:

vegyel egy kutyát az lefoglal és nem gondolkozol azon h megakarod csalni

mért vagy olyan komoly?:D nehogy terhes legyél

2010. febr. 9. 21:11
 7/10 anonim ***** válasza:
20:51-nek, teljes mértékben egyet értek!
2010. febr. 9. 21:12
 8/10 A kérdező kommentje:

dehogy csalom meg, sosem fordulna meg a fejemben.

kutyával túl nyálas lenne nem?:D

majd álmodozom róla éjjel hogy csókolózunk:(

2010. febr. 9. 21:31
 9/10 anonim ***** válasza:
távkapcsba énis sokszor így voltam:Srohadt szar basszus :\ főleg mikor leülsz nagy romantikus filmet nézni,azt egy óráig nyalják egymást. am ilyenkor (pl tőle kapott) plüsst vagy ilyesmit szorongattam,azt elmúlt kicsit. am azisszar ha nincs senkid,de smárolnál xD msot így vagyok:\ :D
2010. febr. 11. 22:56
 10/10 A kérdező kommentje:
nincsen
2010. febr. 17. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!