Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban nem gáz már a csókolózás?
Hát nekem ovis koromban volt a szomszéd sráccal.
Láttuk egy filmben és eljátszottuk. Egyáltalán nem érzem gáznak..basszus gyerekek voltunk azt sem tudtuk micsoda, csak azt, hogy azok csinálják, akik szeretik egymást. És mi szerettük egymást úgy gondoltuk.
A mai napig a legjobb barátom a srác.
én ovis koromban az akkori szerelmemmel :D mióta iskolás lettem nem láttam, már a nevére sem emlékszek (Y)
lehettem kb 4-5 éves :D azt követően 13 évesen volt az első igazinak mondható.
Akkor nem gáz,ha azzal teszed, akivel szeretitek egymást, vagy legalábbis már kialakulóban van valami. Ezt nem lehet korhoz kötni,de azért szerintem jobb,ha nem 10-12 éves az illető.
Egyik válaszolónak meg üzenném,hogy egyáltalán nem gáz az sem, ha valaki 18-20 évesen még nem csókolózott,majd ő is megtalálja azt,akit keres.
"A válasz megírásának időpontja: ma 16:50
de az már gáz ha 18-20 évesen még nem csókolóztál."
Elárulnád, hogy miért is?
20:29
18-20 éves vagy, és még nem csókolóztál, igaz? hát nem a te hibád, igazából nem is baj, nem gáz, de nem is mindennapi dolog szóval rá fognak csodálkozni az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!