Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mennyire számít, hogy nagy melle a barátnőtöknek?
Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 18:13
11/24 anonim válasza:
5-ös jól írtad. :D Még egy mondatot se tud normálisan megfogalmazni.
12/24 anonim válasza:
Nekem pl.sokat számít.Volt több kis mellű Nőm és a szex is jó volt velük,de az a plusz mindig hiányzott számomra közben!Illetve nagyobbra vágytam közben.
13/24 anonim válasza:
Számomra az egyik legfontosabb, ami a külsőségeket illeti. Imádom a nagy, igazi melleket, egy kismellű lány pedig egyáltalán nem vonzó számomra.
15/24 anonim válasza:
Ott a pont a 13-as versenyzőnél:)
16/24 anonim válasza:
Hát igen, mi nők meg leginkább a 18 centitől kezdődő farkat preferáljuk, de ha épp kisebb akad, azzal is beérjük ha nincs más.
17/24 anonim válasza:
Látod ezért nem igaz az,hogy nem számít a méret :)Legalábbis sok Nőnek nem!
18/24 anonim válasza:
#17 már miért pont nekünk kéne, hogy ne számítson a méret? Nálatok sem így van, ti is a nagy mellre buktok, mi miért adjuk akkor alább? Amúgyis nagy különbség van egy 10 és 18 centis pénisz között.
20/24 anonim válasza:
Nekem számít, és igen fontos a mellméret. Én pl. utálom a deszkákat, mi keltse fel a figyelmem? Még akkor is esélytelen ha tegyük fel szép arca van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!