Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A vakok csak a személyiség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vakok csak a személyiség alapján választanak párt?

Figyelt kérdés

A nem vakok közül mindenkinek számít valamilyen szinten a külsô. (Sajnos a legtöbb embernek túlságosan is számít.)

A vakok nem látják sem a másik arcát, sem a testét. Akkor ôk felszínesség nélkül, csak a belsôt figyelembe véve tudnak társat választani?

2015. febr. 1. 20:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam megkérdezni senkit aki lát, hogy vajon jól néz -e ki az aki tetszik, mert ha történetesen azt mondaná hogy "hát nem egy szép lány" az sem befolyásolna semmilyen szinten, valamint mindig szubjektív hogy kinek mi a szép. Én jönnék össze vele, nem másnak kell hogy tetszen avagy nem.
2015. márc. 8. 19:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem igaz az sem, hogy a hang és a szépség közt összefüggés van, de ezt szerintem bárki el tudja dönteni.
2015. márc. 8. 19:28
 13/17 anonim ***** válasza:
a szép hang és a szépség nem mindig jár együtt, de 90%-ban így van
2015. márc. 8. 20:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Bár én férjnél vagyok, tehát ilyen "problémám" már nincs, hogy hogyan válasszak párt magamnak vakon, de ha egyedülálló lennék, akkor minden bizonnyal, miután kiszemeltem egy illetőt magamnak, megkérdezném valakitől a külső jellemzőiről. Testalkat, arc, öltözködés, frizura, balyúsz/szakáll.
2015. márc. 8. 21:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Hang, illat
2016. febr. 16. 13:35
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
Különben a vak férfiak nagy része inkább a telt, molett, dundi nők felé orientálódik a tapasztalatom szerint.
2016. febr. 16. 13:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Nálam ez pl. nem igaz. :-)

A testalkat nem befolyásol, de ha szélsőségesen kövér lenne, az pl. zavarna.

2016. febr. 19. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!