Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az itteni fiúk hogyhogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni fiúk hogyhogy minimum 190 magasak, intelligensek, kigyúrtak és legalább 18 centis virslijük van?

Figyelt kérdés
Ja, és életük folyamán minimum megfektettek legalább annyiszor három csajt, mint ahány évesek. Eltörpülök az efféle eredmények mellett, amik nyilvánvalóan mind igazak és totálisan legitimek.

2015. febr. 1. 12:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

- 190 cm magasak

Ez stimmel, igazából 192 centi magas vagyok, de az nem oszt, nem szoroz

- kigyúrtak

Nem, sajna nem.

- intelligensek

Ez viszonyítás kérdése. Egyáltalán ez mit tesz a te olvasatodban? Van 4 diplomája? Vagy lehet vele épületes eszmecserét folytatni? Vagy 12 éves korában legkésőbb leszokott a trollkodásról? Definiálhatnád kicsit jobban, a diplomától még ugyanis bárki egy nagy nulla maradhat.

- legalább 18 centis virslijük van

Sajnos nem :( túl sokat Doom 3-oztam és kicsi lett tőle a szerszámom :( de ne mondjátok el senkinek!!!

- Ja, és életük folyamán minimum megfektettek legalább annyiszor három csajt, mint ahány évesek

Sajnos nem, mert nincs dögös sportkocsim és a nemzetibankok se lógnak a zsebeimből, tehát szar pasi vagyok.

És ne aggódj, nem küldök neked semmimről se képet.

2015. febr. 1. 13:57
 12/12 anonim ***** válasza:
én nem vagyok kigyúrt és a méretem is csak 16!
2015. febr. 1. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!