Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/31 anonim válasza:
Olvasd el a Semmi című könyvet. Az pont erről szól.
12/31 A kérdező kommentje:
de miért ha úgyis meghal mindenki?
ja és nem vagyok vmi depressziós idegbeteg öngyilkos, csak érdekel :)
2015. febr. 1. 01:09
13/31 opened paradise válasza:
Én azon szoktam filózni,hogy milliók elvannak (köztük én is) azzal,hogy valami érintőképernyős cuccot simogatnak és néznek.
Na már most lehet,hogy elég lenne egy darab műanyag,ha lenne valami tudatmódosító,ami látattna dolgokat azon és ugyanúgy ellennénk,még wifi nélkül is :D
15/31 anonim válasza:
Csak a fizikai tested hal meg. Maga a forrásenergia vagy, csak leszülettél fizikai testbe, mert meg akartad tapasztalni a földi életet. Minden a tapasztalásról szól. Elhal a tested, de a tudatod soha nem hal meg, a lelked. Érted? Újra és újra leszületsz :D
16/31 anonim válasza:
A cikket olvasd, ne videót nézd.
30-50 perc alatt elolvasható( sebbességfüggően.)
17/31 anonim válasza:
nem az életnek van értelme, hanem az értelemnek van élete
18/31 anonim válasza:
15ös válaszoló jó uton halad, de téved is.
19/31 A kérdező kommentje:
és a pc, telefon játékok? miért jók? O.o minecraftban építesz 1 házat, de minek?
2015. febr. 1. 01:16
20/31 anonim válasza:
fajfenntartás de minek? miért?
az élet a legmocskosabb undorító dolog mindenben ami lett.Ott van mindenütt és liheg a nyakunkra,bennünk,"isten" mocska az élet,de a kegyetlensége,és a közömbössége,teszi iszonyatosan gyönyörűvé.Maga a halál teszi széppé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!