Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinak nem kéne válogatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak nem kéne válogatnia a fajfentartás miatt?

Figyelt kérdés
Egyre többször hallom ezt a hülyeséget. Én nekem sose volt az a célom, hogy sok nőt lefektessek hanem szeressek valakit és sose értem be bárkivel. Ennyire nagy gond, hogy így gondolkozok? Nem tudom miért jó minden jött mentre rámászni sokkal jobb olyannal együtt lenni akit vonzónak találok és szeretem.
2015. febr. 1. 00:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én kizárólag genetikai aranybánya csajjal érném be( így kicsit feladós helyzetben vagyok...).
2015. febr. 1. 00:36
 12/17 bandi6891 ***** válasza:

10-es!

Leminősítés?Azért mert vannak igények és nem kezd valaki olyannal az ember akit nem lát a jövőbeliének ilyen olyan okok miatt?Szerintem ez természetes,én inkább egyedül rohadok meg mint találni olyat akivel nem érzem azt hogy nagy "Ő" az aki kell mellém.

2015. febr. 1. 00:42
 13/17 anonim ***** válasza:
szerintem ez a normális gondolkodás, én is ilyen vagyok.
2015. febr. 1. 00:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem minősítek le senkit, attól hogy valaki nem tetszik és nem mászok rá egyből. Attól hogy nekem valaki nem tetszik lehet másnak gyönyörű, és aki nekem tetszik lehet másnak nem.
2015. febr. 1. 12:14
 15/17 A kérdező kommentje:
#7 Nem értek veled egyet, mert az emberek ízlése különbözik. Ahhoz, hogy valaki jól nézzen ki tenni kell, nem elhanyagolni magunkat. Jó képűnek születni kell csak egy kifogás a változás ellen.
2015. febr. 1. 12:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Hátöööö.

Fajfenntartás szempontjából a nők és a férfiak stratégiája más. A férfi ""célja"" hogy minél több utódot nemzzen- részben azért, mert a gyerekszüléssel, neveléssel kapcsolatos veszélyeket a nő viseli. Így a férfi "befektetése" a fajfenntartásban a nagy számú utód létrehozása.

A nő pedig épp a veszélyek/terhek miatt óvatosabb stratéga ( főleg, hogy kevés babát szül és az utód sokáig gondoskodásra szorul)

Ha nem haragszol, nem fejtem ki a fél éves egyetemi kurzuson tanultakat, a lényeg:

Nagy általánosságban a nő monogámabb, a férfi pedig csak szórná a magját.

- VISZONT a természet nem hülye: a viselős- szoptatós nő gyenge és kvázi életképtelen, voilá, kialakult a szerelem "intézménye" a férfinál is!

Ennek a megváltozott tudatállapotnak első nagy lökete 3-6 évig tart ( kb. ameddig a kicsi meg az anyja el tud futni a kardfogú tigris elől..)

Szóval, igazából a férfi válogat is, meg nem is.

Egy ideig, nem válogatós, aztán, ha beindul a biológiai órájának az a része, akkor hajlamos a monogámiára- innentől fogva válogat.

A monogámia alapja pedig, hogy a kiszolgáltatott anya és a gyermeke a férfira szorul, viszont, a férfinak biztosnak kell lennie benne, hogy az ő utódját nevelik. --> sem a nő, sem a férfi nem "dug" félre.

( nem sovinizálok, ez pusztán a Homo sapiens főemlős szexuális viselkedésének alapja :) )

2015. febr. 5. 23:06
 17/17 A kérdező kommentje:
Légyszi hagyj ezzel az evolúciós tákolmánnyal, mert rosszul vagyok ettől az egész evolúciós elmélettől.
2015. febr. 5. 23:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!