Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tabu egy foglalt pali?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tabu egy foglalt pali?

Figyelt kérdés

annyi kérdést olvasok szerelmes lányoktól, akiknek olyan srác tetszik, aki foglalt, és egyszerűen nem értem, miért reménykednek... helyénvaló ez? sőt -ne adj' isten- még "el is csábítják" az illetőt, aki foglalt. ez egy ilyen elfogadott dolog? hogyhogy senki nem mondja nekik, hogy "ne aggódj, ez nem lesz hosszú!"? :D kíváncsi vagyok, hogy ez felnőtt korukban is megmarad - e...

13/L

2010. febr. 9. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát kicsi lány ez már csak egy ilyen kegyetlen és igazságtalan világ.
2010. febr. 9. 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Vannak, akik nincsenek tekintettel arra, hogy valaki kapcsolatban él, de ha valakik igazán szeretik egymást, egy harmadik nem tudja őket szétválasztani.
2010. febr. 9. 17:07
 3/5 anonim válasza:
Ez nem csak nálunk lányoknál van a palik jobban benne vannak az ilyenbe hidd el nekem...miota barátom van azóta az is megkereset aki miatt sokat szenvedtem mert akkor nem kellettem neki....De ismered szólást: "tiltott gyümölcs a legjobb"
2010. febr. 9. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
azért mert az emberek nem képesek felfogni azt, hogyha a kiszemelt férfi/nő már szerelmes akkor az egész csábítás hiába való.
2010. febr. 9. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én kedvesemet nem lehetett eddig elcsábítani. Én azt mondom, hogyha akar, akkor menjen,ha el lehet csábítani, akkor nem is volt olyan szerelmes belém.
2010. febr. 9. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!