Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket idegesít, ha cicának szólítanak?
Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 21:13
11/19 anonim válasza:
Én a fiú barátaimat szoktam így hívni. :D
15/L
12/19 anonim válasza:
Szerintem tök snassz, mert mindenki használja szinte. Lehetne kreatívabb becenevet is adni a másiknak.
13/19 anonim válasza:
Nem, ha a Párom hív így, bár másként használja, ettől egyedibb. Mástól nem szeretem, de más nem is hív így.
14/19 anonim válasza:
Ha csak úgy leszólít valaki, hogy "helló cica!" (vagy hasonlók), akkor iszonyatosan idegesít, mert lenézőnek tartom. Ha lenne párom, aki így hívna, akkor nem hiszem, hogy kifejezetten zavarna, még aranyosnak is tartanám, hogy "cica / cicám". Bár tény és való, hogy jobban örülnék az olyasmiknek, hogy "szívem, szerelmem, édesem", vagy egyéb sajátságos beceneveknek.
18/L
15/19 anonim válasza:
nem, nem tudok azonosulni vele... mégha a párom mondja sem 22/L
17/19 anonim válasza:
Senkitől se fogadnám el ezt a becézést!
18/19 anonim válasza:
Igen, mert tiszteletlen, sarki.
19/19 anonim válasza:
Nekem se nagyon tetszene, mert baromi karakteridegen. Aki ismer személyesen, már csak tudja. Kíváncsi vagyok, milyen pasi vetemedne erre.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!